Ben yapiyorumda şuan alım yok sen bana ozelden no birak ben sana belli alim saatlerinde yazarimGüvenilir mobil bozumu yapan yerler warmi acaba arkadaşlar
Dikkatli ol ben öyle bir kere dolandirildimGüvenilir mobil bozumu yapan yerler warmi acaba arkadaşlar
Pisi numara ver whatsap icin bi ares yaparsin sana kiyak yaparimno paylaşim yasak özelden yaZ
Papara icinno paylaşim yasak özelden yaZ
yokkiPisi numara ver whatsap icin bi ares yaparsin sana kiyak yaparim
Bunla ilgili forum sitesi var wmaracı güvenli işlem yapabilirsin oradaGüvenilir mobil bozumu yapan yerler warmi acaba arkadaşlar
100 lira 30 tl veriyorlar tavsiye etmem ben 50 veriyorim lakin alim yok suanBunla ilgili forum sitesi var wmaracı güvenli işlem yapabilirsin orada
Bende öyle bir sitede dolandirildim😂Bunla ilgili forum sitesi var wmaracı güvenli işlem yapabilirsin orada
Dostum wmaracı da sayısız işlem yaptım orda gold ve platin üyeler harici kimse ile işlem yapmamanızı tavsiye ederimBende öyle bir sitede dolandirildim😂
Valla ben yaptigim siteyi unuttum 1 sene oldu reis ama denemek için 100 tl yapayım dedim anında engellediler siteden 😂Dostum wmaracı da sayısız işlem yaptım orda gold ve platin üyeler harici kimse ile işlem yapmamanızı tavsiye ederim
endusuk deneme 100 du sanırım yoksa bende 50 denerdimDeneme amaçlı 100 olmaz 50 dener insan bende bi kere 50 lira dolandırırdım
Dediğin siteyi biliyorum öyle bi site yok bi arayüz var sadece bi telefon no varValla ben yaptigim siteyi unuttum 1 sene oldu reis ama denemek için 100 tl yapayım dedim anında engellediler siteden 😂
Aynen Benim de acelimigime geldi kandimDediğin siteyi biliyorum öyle bi site yok bi arayüz var sadece bi telefon no var
Holiganbet e bakabilirsinGüvenilir mobil bozumu yapan yerler warmi acaba arkadaşlar