Daha önce hiç yatırım yapmadım ve cekim yapmadım mobil ödeme ile yatırım yapıp papara ile çekim yapabilir miyim O kadar bilgin var miHoligan
Holigan var dene bence en iyisiBeyler 48 saat kuralı olmayan mobil ödeme sitesi?
Ilk cekim havale malesef reisDaha önce hiç yatırım yapmadım ve cekim yapmadım mobil ödeme ile yatırım yapıp papara ile çekim yapabilir miyim O kadar bilgin var mi
Site sağlam dimi duymuştum daha önceHoligan var dene bence en iyisi
Havale mı hımm bakıyım biIlk cekim havale malesef reis
Aynen ben bir kere frebet yuklemislerdi paparaya izin vermediler havale cektimHavale mı hımm bakıyım bi
Papara çekim varmış ilk buraya atarim 48 saat kuralı da yokAynen ben bir kere frebet yuklemislerdi paparaya izin vermediler havale cektim
Bol sans reis gelde roll yapak eglencesine falan sikinti yokPapara çekim varmış ilk buraya atarim 48 saat kuralı da yok
Yokmuş kankaios var mı holiganda
Reis valla ful konsantre olmam lazım gece buraya bile girmeyecem 12 den sonra 120 130 limit olacak onunla 2500 yapmam lazım acilBol sans reis gelde roll yapak eglencesine falan sikinti yok
Canin saolsun reis hadi hayirli haber getirReis valla ful konsantre olmam lazım gece buraya bile girmeyecem 12 den sonra 120 130 limit olacak onunla 2500 yapmam lazım acil
Inşallah kardesimCanin saolsun reis hadi hayirli haber getir
Mobil odeme ne kadar kesinti yapiyo reisInşallah kardesim
Mahoni sana bir akıl vereyim dostum Mobil ödeme yapıp 48 saat bekleme veya iade aldıysan fişlenmeDaha önce hiç yatırım yapmadım ve cekim yapmadım mobil ödeme ile yatırım yapıp papara ile çekim yapabilir miyim O kadar bilgin var mi