durduk yere bir şey ettiğim yok sen durduk yere hakaret ettin uyardım sadecebana kim durduk yere sataşmıstı o kişiden bahsediyorum
durduk yere bir şey ettiğim yok sen durduk yere hakaret ettin uyardım sadecebana kim durduk yere sataşmıstı o kişiden bahsediyorum
gerildim yok sadece haklı oldugum yerde haksız duruma düşüyorum dile getirmeyim mi birşeyiReis gerilmeyelim lutfen bosver
ya lafım sanaa degil sen ne anladındurduk yere bir şey ettiğim yok sen durduk yere hakaret ettin uyardım sadece
Yerine gore reis bisey demiyorumgerildim yok sadece haklı oldugum yerde haksız duruma düşüyorum dile getirmeyim mi birşeyi
yeri geldiginde kosnuyorum bende bak şimdi benim işim gücüm yokYerine gore reis bisey demiyorum
kardeşim pusuda mesaj atmamı bekliyorsun gibi hissettim 😂 😂 😂ya lafım sanaa degil sen ne anladın
😂😂kardeşim pusuda mesaj atmamı bekliyorsun gibi hissettim 😂 😂 😂
Kanka ben israile gitmek istiyorum tatile 😉😉kardeşim pusuda mesaj atmamı bekliyorsun gibi hissettim 😂 😂 😂
niye kanka 😂 😂Kanka ben israile gitmek istiyorum tatile 😉😉
yoooo kardeş ben daha önce bonushodd da en eskilerdenım ora ben nerler gördüm neler bana sataşıp sonrada dilencilik yapan kişileri gördümkardeşim pusuda mesaj atmamı bekliyorsun gibi hissettim 😂 😂 😂
benim canım tayland çekiyor kardeşim gitmek lazım😂😂😂Kanka ben israile gitmek istiyorum tatile 😉😉
Ince is elime keles verin yeter😂niye kanka 😂 😂
tam dürüstlük her zaman dürüstlükyoooo kardeş ben daha önce bonushodd da en eskilerdenım ora ben nerler gördüm neler bana sataşıp sonrada dilencilik yapan kişileri gördüm
insan ne olursa oslun durust olacak
Birak kanka ukrayna tayland israil hayal onlar😂😂benim canım tayland çekiyor kardeşim gitmek lazım😂😂😂
neresi hayal be 😂 😂Birak kanka ukrayna tayland israil hayal onlar😂😂
Acikcasi trabzona cok gitmek istiyorum
Bakalim😉😉neresi hayal be 😂 😂
Kanka hayalmis😁😁neresi hayal be 😂 😂
ahahahha değildir 😂 😂Kanka hayalmis😁😁
evet hayalmiş😂😂Kanka hayalmis😁😁