Iki yerdede aktif olucam ...
Ihanetttt haaa
Ihanetttt haaa
Ula hemen bizim forumu sattınız ha 😡Şimdi ben takılırım full burda
anladim kardesim gecmis olsun allah acil sifa versinYaptığım bir iş yok kaza yaptım evde yatıyorum
Foruma ihanetten 1 ay ban😃😃Iki yerdede aktif olucam ...
İşini kolaylastiracam😃BEYLER ihanet felan ayıptır yakıştıramadım size iki taraftada aktif olucam dddim
Inşallahİşini kolaylastiracam😃
Hatirlat kardesim bana orda😃😃😃😃Inşallah![]()
Ne diyon dostum ?Başkan nerelerdesin satisfaction var burda @Boss94
Ulan 16 k hesabim var sana mı sorucam nerde takılacağımi iki taraftada takilicam bir bakarsın burda takılmam burda takılırım sana ne oldu ?Başkan nerelerdesin satisfaction var burda @Boss94
sakin olun 😳Ulan 16 k hesabim var sana mı sorucam nerde takılacağımi iki taraftada takilicam bir bakarsın burda takılmam burda takılırım sana ne oldu ?
Adam gibi konuş lan benimleUlan 16 k hesabim var sana mı sorucam nerde takılacağımi iki taraftada takilicam bir bakarsın burda takılmam burda takılırım sana ne oldu ?
sakin olun 😳
Müdür ne alaka ? Benimde bütün forumlara üyeliğim var mesela buraya 3 ay önce ğye olmuşum .Başkan nerelerdesin satisfaction var burda @Boss94
Adam gibi konuş lan benimle
Rasim abi böyle boş konuşanlara da bir ayar oluyorum ahahaha ona bağlı sanki ben burda da takılırım x yerdede başka yerdedeMüdür ne alaka ? Benimde bütün forumlara üyeliğim var mesela buraya 3 ay önce ğye olmuşum .