Nasip içimden geçen başkan 😁Dereyi gormeden paçaları sivama bu gözler ne kuponlarin yattığını gördü 😂
1bucuk ust oynayip maç öncesi dakika 2de gol olup daha gol olmadı geçen munih leverkusen maçını açta bi izle 3bucuk 4bucuk byern bi bucuk ust alayi yatti kacanlari gör intihr edersinne kuponlar knka D:
ben 15 tl 750 almıstım ama nasıl oldu biliyon mu dk 65 deplasman yeter dedim ULL KİSA macı ev 1-0 yaptı dk 89 1-1 dk 90 1-2 oldu1bucuk ust oynayip maç öncesi dakika 2de gol olup daha gol olmadı geçen munih leverkusen maçını açta bi izle 3bucuk 4bucuk byern bi bucuk ust alayi yatti kacanlari gör intihr edersin
Atıyım mi papara 😅Tigre yedi eyvallah sukubi 😁
Dur daha var haber ederim kanka 😁Atıyım mi papara 😅
Bak ben buna skor 4 1oynamis 50tl bsmistim bole şanslarım da oldu😂😂ben 15 tl 750 almıstım ama nasıl oldu biliyon mu dk 65 deplasman yeter dedim ULL KİSA macı ev 1-0 yaptı dk 89 1-1 dk 90 1-2 oldu
İkinci yarı wonlarizOlmadı geçmiş olsun
sen blirsinNe diosunuz bozdurmaya 137veriyor bozdurup yeni bir kupon gidermi 3oranli direk hedef zaten 90na bir elli oradan bolivyaya girsem 130falan geliyordu
Sen nasıl istersen öyle yapNe diosunuz bozdurmaya 137veriyor bozdurup yeni bir kupon gidermi 3oranli direk hedef zaten 90na bir elli oradan bolivyaya girsem 130falan geliyordu