@Fatalblowx unutulmuş olmalı bir daha kontrol eder misinizÇok pardon yazmıştım senide kopyala yapıştır hatası olmuş evet sende varsın
@Fatalblowx unutulmuş olmalı bir daha kontrol eder misinizÇok pardon yazmıştım senide kopyala yapıştır hatası olmuş evet sende varsın
Kusura bakma mobilim kopyala yapıştır yaparken hata olmuşEyvallah
Tamam bidenem 😂 listeyi yanlış yapmışım günceller haber ederim sanaEkli dosyayı görüntüle 6561
Kupon buBen dizi ilzmeye gidiyorum kankaaa keyif yapcam lazio kanka kupon kazanırsa çekeriz listedeki 10 +1 sen bütün kazancı paylaşırsınız.
Bol şans diyelimEkli dosyayı görüntüle 6561
Kupon buBen dizi ilzmeye gidiyorum kankaaa keyif yapcam lazio kanka kupon kazanırsa çekeriz listedeki 10 +1 sen bütün kazancı paylaşırsınız.
Ah ah şimdi 2 saatEkli dosyayı görüntüle 6561
Kanka listeyi yenile bak yeni kişiler tTamam bidenem 😂 listeyi yanlış yapmışım günceller haber ederim sana
Liste belli zaten yaKişiler
Kanka listeyi yenile bak yeni kişiler tureyecek
Eksik varsa ekleyin ama yok galibaRustuleti, losday, sadow, umit, trakyalı, arananadam, low, BoldPilot , tayfun11, turbo, fatalblowx , mustafan
Liste bu
kankaaa öyleydi tabide ya kazansaydık sadsadasUla @Bities 180 monopoly 100 kupon yaptın 280hiç oynamasak da bu kuponun verdiği 300 cebindeydi
bu kumar Nasıl birşey
![]()
Tamamdır BaşkanEksik varsa ekleyin ama yok galiba
Sen yoksun listedeRustuleti, losday, sadow, umit, trakyalı, arananadam, low, BoldPilot , tayfun11, turbo, fatalblowx , mustafan
Liste bu
Hayırlısıkankaaa öyleydi tabide ya kazansaydık sadsadas![]()