Arkadaşlar merhaba bu Mottobet denen siteye 3 hafta önce üye oldum bu sürede 2000TL’den fazla para keybettim 10 gün önce 250TL CepBank yaptım biz çekmedik dediler bankayı ara nereden çekilmiş öğren dediler aradım Enpara'yı İstanbul Gazi Osman Paşa da bir yer açık adres verdim burda çalışanımız yok dediler sonra bir de iyilik yapıyormuş gibi kendi paramı sizi üzmemek adına ekliyoruz dediler kaybettim hepsini üstünden 10 gün geçti sırf böyle bir şey yaşamamak için Ziraat'ten CepBank yaptım anlık gidiyor mesaj sonuçta hatalı şifre dediler küplere bindim aradım bankayı yine gaziosmanpaşa dedi çok açık belli ki bir tezgah var... Cepbank ekibimizi işten çıkartıyoruz paranızıda ekliyoruz dediler eklediler 880TL oldu bakiyem talep verdim sabah 9da gün içinde belli aralıklarla sordum gelcek dediler sonra iptal edip paparadan ver dediler gün bitti ertesi sabah sordum hesabınız incelemeye alınmış diyorlar... Tamam çok siteye güven olmuyor ama bunlar 880TL için bile bu kadar takla attırıyorsa para almak mümkün mü bilemem fena patladık dikkatli olun bir gelişme olursa ekleyeceğim...
Süreki aynı mesajı atıp çıkıyorlar chatten lisansları bugün bitmiş gözüküyor tesadüf müdür nedir ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz ?
Süreki aynı mesajı atıp çıkıyorlar chatten lisansları bugün bitmiş gözüküyor tesadüf müdür nedir ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz ?