MottoBet dolandırıcılığı (cozuldu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Bi sen mi akıllısın dombik lisansı var diye girdik işte öyle 20-30lira yatırmıyoruz fazl bonus versin diye popiler lisanssız sitelere yatırmam adamların bugün lisansları bitti..
Geçmiş olsun mottobet he para insanı nerelere çekiyor:)

lazio34

Guest
Bi sen mi akıllısın dombik lisansı var diye girdik işte öyle 20-30lira yatırmıyoruz fazl bonus versin diye popiler lisanssız sitelere yatırmam adamların bugün lisansları bitti..
Dostum yanlış anlama kendinle çelişiyorsun. Hem 20-30 yatırmıyorum diyorsun büyük paralar ile bu tür sitelere bulaşılır mı hiç.. geçmiş olsun demekten başka sanırım elden bişey gelmez

Nach00

Mekanın .....
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Nachosbet.com

Yakında hizmetinizde. Onlar dolandıracağına ben dolandırayım amk. :D

baykumarbaz

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Dostum yanlış anlama kendinle çelişiyorsun. Hem 20-30 yatırmıyorum diyorsun büyük paralar ile bu tür sitelere bulaşılır mı hiç.. geçmiş olsun demekten başka sanırım elden bişey gelmez

Sırf lisanslarına aldandım almak kolay değil çünkü biliyorum ama asıl dolandırıcı bunlar çıktı desene...

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Mottobet cuppabet hoppabet :)

BabanınOgluKemal

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Tek kriterin lisanssa yazaydın buraya be kirvem. Bilindik siteler varken motto nedir

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Sırf lisanslarına aldandım almak kolay değil çünkü biliyorum ama asıl dolandırıcı bunlar çıktı desene...
Babacim lisansla yurumez bu işler al sana örnek kolaybet lisansın babası var ama 6000 TL me coktuler :)

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Sende para var üzülme yine cepbank yapar çıkarırsın zararı:)

baykumarbaz

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
bOnUSLaR seni bu hale getiriyo dandik site bonusu yüksek tutar git iste imajbet jojobet yüzde 30 bakım ne dicekler sana

Bide dün bana diyolarki o cepbankçıyı işten atıp paranızı ekledik hesabınıza tam dolandırıcılar gardaş ya...

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Bide dün bana diyolarki o cepbankçıyı işten atıp paranızı ekledik hesabınıza tam dolandırıcılar gardaş ya...
Sende yemişsin ama yalanı yine yatirmissin adamlar seni ustuste keklemisler

baykumarbaz

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Enparada kod giriyon gidip çekiyorlar ama ziraatte anlık atmdeyken kod geliuo onu söylüyorsun çarpamasınlar diye ziraatten yaptım adam şifre yanlış demiş ziraati aradım hangi şifreyle çekilmiş para diyorum bunlara verdiğim şifreyi tarihi her şeyi söylüyor ve yer yine gazi osmapaşa çıkıyor enparada aynı şerefsizliği yaptıkları yer böyle olunca işten çıkarttık onu içiniz rahat olsun dedi paraya kondu adamlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...