Öteki mesajları da bi oku beni çoluk çocukla muhatap etme 50 mesajı var hepsi argo hiçbirini gormediniz mi şimdiye kadar sadece bu konuda değilpara istemek yasak
Öteki mesajları da bi oku beni çoluk çocukla muhatap etme 50 mesajı var hepsi argo hiçbirini gormediniz mi şimdiye kadar sadece bu konuda değilpara istemek yasak
bakıyorum hemen 🙂Öteki mesajları da bi oku beni çoluk çocukla muhatap etme 50 mesajı var hepsi argo hiçbirini gormediniz mi şimdiye kadar sadece bu konuda değil
Ya da boş ver kusura bakma sana yüklendim ama bunlar gibilere çözüm gerek daha önce uyarildiginı da biliyorumbakıyorum hemen 🙂
np 🙂Ya da boş ver kusura bakma sana yüklendim ama bunlar gibilere çözüm gerek daha önce uyarildiginı da biliyorum
Seni doğurana selam söyleYasin kaç senin iki kelimeyi bi araya getiremiyorsun daha konuşmasından acizsin 17 var mı. Okuman kıt belli ki anlamanda ben almadım bonusu diye yazdım uğraşıyorum yani başka konularda ki mesajlarına da baktım cidden kelime dagarcigin kıt sürekli küfür seni daha fazla onemseyip cevap vermeyeceğim. Seni burada barindiranlarda kabahat
hakarete girmiyormu bu kendine ceki düzen ver tekrari olmasinSeni doğurana selam söyle
Embesil baban yaşındayım konuşmasından acizsin ki aileyi katiyorsun burda yazismayalim sen banà özel den numaranı atSeni doğurana selam söyle
hakarete girmiyormu bu kendine ceki düzen ver tekrari olmasin
aga rica ediyorum kufur etmeEmbesil baban yaşındayım konuşmasından acizsin ki aileyi katiyorsun burda yazismayalim sen banà özel den numaranı at
Aileye küfür uyarı mi alıyo çoluk çocuğu doldurursaniz bu olur burayaaga rica ediyorum kufur etme
1 tane daha göreyim hakkını alır ama herkes uyarılmayı hakeder
Sen numaranı yolla ordan Giydir nası giydireceksenDaha fazla giydirirdim de neyse forum kurallarına uyalım
Dayı kalk git işine hadi git torun sev madem babam yaşındasın ne burda bonus kovalıyorsun hayırdır ?Embesil baban yaşındayım konuşmasından acizsin ki aileyi katiyorsun burda yazismayalim sen banà özel den numaranı at