al simdi papara sana girsin girebiliyosanSen sus asil papara no aldin niye vermedin parayi
Gecmis olsun kankiNe olduya gerek yok beyler güvenen varsa dediğimi yapın zarar gelmez benden size . Adama no verdik girip çıkıyor cevap yok parasında değilim güven ve doğruluk herşeyden önce gelir bende yakışmadı. Paparaya numaranızı bilginiz olmadan arkadaşınızın kullandığını ve rahatsız olduğunuzu belirtin gerekni onlar yapıyor. @murat23
Sana girmis giren sacma sacma konusma giremezsin tabi iptal olan seye papara iptal oldu damladin buraya cakal senial simdi papara sana girsin girebiliyosan
Paparan niyr iptal olmus brkbz28 şikayet etti diye mioğlum işim vardi gittim geldim adam konu acmis bana özelden saydirmis cekim aldim parayi odemisler giremiyom
Iyi olmus senin gibilere bu yakisir icerde kaldi para o zamanoğlum işim vardi gittim geldim adam konu acmis bana özelden saydirmis cekim aldim parayi odemisler giremiyom
evetPaparan niyr iptal olmus brkbz28 şikayet etti diye mi
Peki sen adama niye cevap vermedin peki durumu anlatsaydin şuan çokmu iyi oldu
böyle kinci kitapsizlar niye bu forumlarda oluyor geçen gordum seni kim dolandırmıssa iyi etmis helal olsun temiz gecirmis sanaIyi olmus senin gibilere bu yakisir icerde kaldi para o zaman
Adam sana güvenmiş numara vermiş sen parayi cek adama crvap verme
girmedimki cevap veremPeki sen adama niye cevap vermedin peki durumu anlatsaydin şuan çokmu iyi oldu
100 tl gitti desene😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁böyle kinci kitapsizlar niye bu forumlarda oluyor geçen gordum seni kim dolandırmıssa iyi etmis helal olsun temiz gecirmis sana
Gireceksin arkadas yada adama bi açiklama yapacaksin yapmazsan böyle olurgirmedimki cevap verem
Yok kanka bu sahtekarlik yapayim derken dusunemedigi oldu iyi oldu bunaAdam sana güvenmiş numara vermiş sen parayi cek adama crvap verme
Aslinda böyle yapanlara böyle yapacan hesaplari kapatilacakYok kanka bu sahtekarlik yapayim derken dusunemedigi oldu iyi oldu buna
tm yazma oğlum anana sovdurmeyi seviyonmu ne dolandirmasi sen yazmaYok kanka bu sahtekarlik yapayim derken dusunemedigi oldu iyi oldu buna