Aleykum selamSlm Beyler
Aleykum selamSlm Beyler
İlk maç riskli geldi birtek bana köylüm onun lazio maçı gelir gibiKupon nasil
Valla basketbol. Da pek yanılmam tüm maclarına baktim rusyada slovenyada bariz fark atarİlk maç riskli geldi birtek bana köylüm onun lazio maçı gelir gibi
Aleykum selam
İspan ya mi ilk yarıdan gelir diom bendeİlk maç riskli geldi birtek bana köylüm onun lazio maçı gelir gibi
AsAleykum selam
1.5 oran varsa oldu 5 mac 15 oran cıkıyorsa oynanırİspan ya mi ilk yarıdan gelir diom bende
Bu elemeler guzel gecti bize hafta içi güzel kazandık1.5 oran varsa oldu 5 mac 15 oran cıkıyorsa oynanır
İspanyayı genel olarak sevmiyom ben kirve ne oynasam terai gelir orda genelde ama inşallah kazanırsınİspan ya mi ilk yarıdan gelir diom bende
İnsİspanyayı genel olarak sevmiyom ben kirve ne oynasam terai gelir orda genelde ama inşallah kazanırsın
Hmd hayırlı olsun futbolla aram yok insallah glirİlk maç riskli geldi birtek bana köylüm onun lazio maçı gelir gibi
Futbolun yarısı şike yarısı işkence.. Ben hep yattım ne maclar gitti. Valla 90 da kacan penaltılar yenen goller sacma sapan bi oyun izlemesi güzel oynamıyorum pekHmd hayırlı olsun futbolla aram yok insallah glir
Eyvallah dostumHmd hayırlı olsun futbolla aram yok insallah glir
TeşekkürlerOsasuna maçı son zamanlarda üst oluyor bu da öyle olur inş diğer maçlar temiz güzel kupon olmuş
Gollü beraberlikDerbi nolur sizce bugün yav
Banada gollü geçecek gibi geliyor. Orta saha ve defanslar bomba iki takımda da. Atanlar becerikli olursa 11 2 2 bitebilirGollü beraberlik![]()
o bonusu aldım.oncedenAs ya alın su bonusu bi sürü mac var 200 tl yaparız herkes ceker ben 3 mac veririm ortak mac bulalım herkes ceksin
GS basacamDerbi nolur sizce bugün yav