Ya oynamıcaksanız benı yormayın dur acdımchelsea ne olur
Ya oynamıcaksanız benı yormayın dur acdımchelsea ne olur
Kgv dep 1.5 üst mcs 2.5 üst dep 1 fark kazanır 1\2olası skor ms 2Ya oynamıcaksanız benı yormayın dur acdım
Bud a gelirse ms 62.5 alt handbol 4 mac kalırSistem çalısırsa yırtarız
gelir baskanBud a gelirse ms 62.5 alt handbol 4 mac kalır
Gs macı 1\3 basaksehir 1\2dedı burdan yazdım ya tenis yerine basaksehir desem kupon içerde 1.4 k cekmiştikgelir baskan
O sisteme göre oynadım 6 mac adana demir yenilmez verdik bide bu var diğerleri euroliğ güveniyorum 1.6 k veriyorgelir baskan
Dk kada 1 sayı cıksa 60 yapar yorgunluk fikan 55 filan cıkar handboll zor oyungelir baskan
Beyler işte para kuponu işine gelen oynasın 9.45 oranDk kada 1 sayı cıksa 60 yapar yorgunluk fikan 55 filan cıkar handboll zor oyun
Görmedim bilmiyordum demeyinBeyler işte para kuponu işine gelen oynasın 9.45 oran
Eros karagümrük geldi ms1 ev 1.5 üst ms da 2.5 üst olacak attınmı kuponuGörmedim bilmiyordum demeyin
yok diğer kupon gelse bascaktıkta kasayı 0 ladıkEros karagümrük geldi ms1 ev 1.5 üst ms da 2.5 üst olacak attınmı kuponu
Ark garanti mac verdik ev 1.5 üst 1.9 dı ne yapim daha😝😝 hazır lokma al yeyok diğer kupon gelse bascaktıkta kasayı 0 ladık
yapcak bişey yok insanın kaderi güzel olcakArk garanti mac verdik ev 1.5 üst 1.9 dı ne yapim daha😝😝 hazır lokma al ye
para yok be paşa oynardık.yoksaBeyler işte para kuponu işine gelen oynasın 9.45 oran
Mac baslıyor 62.5 alt chalse 0 munihede 2.5 üst bayern basdım 20. 3üda baslıyorArk garanti mac verdik ev 1.5 ühst 1.9 dı ne yapim daha😝😝 hazır lokma al ye
Abi sistem bende 7 saat güncelledim tğm maclari yükledim veririm istediniz an sıkıntı yokpara yok be paşa oynardık.yoksa
Hemen hemen her liğ var tenis valeybol yokAbi sistem bende 7 saat güncelledim tğm maclari yükledim veririm istediniz an sıkıntı yok
paramız olduğu zaman olur abiAbi sistem bende 7 saat güncelledim tğm maclari yükledim veririm istediniz an sıkıntı yok