hentbol başlamak uzereKaragümrüğe 1.5 üst bas parayı al bayerne 2.5üst bas bekle😝😝
hentbol başlamak uzereKaragümrüğe 1.5 üst bas parayı al bayerne 2.5üst bas bekle😝😝
Ok sorarsınız. Ben söylerim işinize gelen bahsi alırsınız ben 6 mac oynadim bakalımparamız olduğu zaman olur abi
Aynen gelirse coğu bitiyor bu sıkıntı olmazsahentbol başlamak uzere
4 dk 4 sayı biraz boş gecin ya kaleci defans yokmu 5 6 dk boş gecselerAynen gelirse coğu bitiyor bu sıkıntı olmazsa
hentbol gelir gibime geliyo4 dk 4 sayı biraz boş gecin ya kaleci defans yokmu 5 6 dk boş gecseler
Gelirse kupondan çok ümidim var paylasacam bu bitsinhentbol gelir gibime geliyo
toplam kaç oran bu kuponGelirse kupondan çok ümidim var paylasacam bu bitsin
Eros sitem barca baskete yener demiş ben 9 han yemez verdimtoplam kaç oran bu kupon
Unada 55 sayı vermiş ben 63 alt aldım 2. Yarı tempo düşer yorgunluk baslarEros sitem barca baskete yener demiş ben 9 han yemez verdim
Maccabiye 14 sayı atar vermiş 5 han verdim
Aek ya 87 üst vermiş 78.5 üst verdim
Goraya pol basket 12 sayı atar vermiş ms 1 attım
bol şans inşalla gelir program filan mı buEros sitem barca baskete yener demiş ben 9 han yemez verdim
Maccabiye 14 sayı atar vermiş 5 han verdim
Aek ya 87 üst vermiş 78.5 üst verdim
Goraya pol basket 12 sayı atar vermiş ms 1 attım
Ya 7 saat tüm macları yükledim kıbrıstan geldi basketde nerdeyse skor veriyor dün reale 21 fark atar demis 20 yada 19 attı çok yakın veriyorbol şans inşalla gelir program filan mı bu
Dep dursa olur oyuncu yorgunluk sakatlık ii olurilk yarı 27den az atarlarsa güzel olur