geldik mod beyBeyler anasayfaya gelinde etkinlik var
Biz burdayız eykinlikte para veren yok giden gitsinBeyler anasayfaya gelinde etkinlik var
Etkinlik parası ypllanmadı işim olmazgeldik mod bey
Hangi etkinlik köylümDaha
Etkinlik parası ypllanmadı işim olmaz
o başka bu başka muroDaha
Etkinlik parası ypllanmadı işim olmaz
Sermet mod değil artık farkındaysan. Etkinliği yapan arkadaş ise güvenilirdir yine sen bilirsin ben sizin için dedimSermet hala 13 tl yolkucak 10 gündür ben 2 günde 1k verdim kimsede magdur olmadı
sermete nolduSermet mod değil artık farkındaysan. Etkinliği yapan arkadaş ise güvenilirdir yine sen bilirsin ben sizin için dedim
Ben sana yalan söylüyorsun demedim ki.Ya ben bildiğimi söyledim yalanmı konuşuyorum
Bol şans mod bonushanede facebook adresleri aldı ondada para vermefi bu forum garipleştiSermet mod değil artık farkındaysan. Etkinliği yapan arkadaş ise güvenilirdir yine sen bilirsin ben sizin için dedim
Millet saatlerce emek vetiyır 2 kuruş verilmiyor o insanların hakkı yendi ben burdayım dileyen gider yada kalır .bol şanslar bol kazançlarBol şans mod bonushanede facebook adresleri aldı ondada para vermefi bu forum garipleşti
Valla detayları bende bilmiyorum kirvem bende sonradan mod oldum. Bir takım mevzularla alakalı duyumlarım var ama kim haklı kim haksız tam bir bilgim yoksermete noldu
KuponBaz facebook adresleri şifreleri aldı kullandı kime ne verdi kupon satmıs face letle reklam yapmış. . biz yapsak ban yeriz mod yapınca ses yokValla detayları bende bilmiyorum kirvem bende sonradan mod oldum. Bir takım mevzularla alakalı duyumlarım var ama kim haklı kim haksız tam bir bilgim yok
O konularda haklısınız doğruya doğru. O zamanlarda ben mod değildim ne neden yapılmadı hiçbir bilgim yok malesef be kirvemBol şans mod bonushanede facebook adresleri aldı ondada para vermefi bu forum garipleşti
sermeti severdim ama konuyu bilmiyorum ne desem yalan olur. forumdaki adminler işini yapmıyo artıkO konularda haklısınız doğruya doğru. O zamanlarda ben mod değildim ne neden yapılmadı hiçbir bilgim yok malesef be kirvem