forumda insan kalmadı hadi bizde gidelimİyi demisin bundan sonra girmeyiz bizde etkinliğe geçen sefer 24 saati geçti yuklenmesi
forumda insan kalmadı hadi bizde gidelimİyi demisin bundan sonra girmeyiz bizde etkinliğe geçen sefer 24 saati geçti yuklenmesi
hahaaa fazla kişi yokforumda insan kalmadı hadi bizde gidelim
Eroosun yüzü burda mod geldi etkinliğe cagardı dedim sermet para vermez bonushanemod face adresi aldı para vermedi hesapları kullandı burda wtkinliğe katılmam dedim gene haklı cıktım forum bası boşİyi demisin bundan sonra girmeyiz bizde etkinliğe geçen sefer 24 saati geçti yuklenmesi
forumda ne admin var ne mod var . Bizden başka mesaj yazan da kalmadıhahaaa fazla kişi yok
aynen öle başkanEroosun yüzü burda mod geldi etkinliğe cagardı dedim sermet para vermez bonushanemod face adresi aldı para vermedi hesapları kullandı burda wtkinliğe katılmam dedim gene haklı cıktım forum bası boş
Zaten ven buraya siziniçin geliyorum öteki forumlara tek bonus etkinlik bakmaya gıdıom işim olmzİyi demisin bundan sonra girmeyiz bizde etkinliğe geçen sefer 24 saati geçti yuklenmesi
gelirler onlar maçlar başlayınca maçlar iyiye gidince gelirlerforumda ne admin var ne mod var . Bizden başka mesaj yazan da kalmadı
Sona gelir buraya küfretmeyin tek yaptıkları buforumda ne admin var ne mod var . Bizden başka mesaj yazan da kalmadı
diğer formda etkinlikler pazartesi başlıyormuş klan etkinlikleriZaten ven buraya siziniçin geliyorum öteki forumlara tek bonus etkinlik bakmaya gıdıom işim olmz
Boş ver böyle daha iyi nerde çokluk orda bolluk şu 1 haftada herkes birbirini tanidiforumda ne admin var ne mod var . Bizden başka mesaj yazan da kalmadı
diğer foruma geçelimZaten ven buraya siziniçin geliyorum öteki forumlara tek bonus etkinlik bakmaya gıdıom işim olmz
Haber edersindiğer formda etkinlikler pazartesi başlıyormuş klan etkinlikleri
haber ederim 1 kişi eksiğimiz varHaber edersin
yessson 3 maç kaldı değil mi
Heycan dorukta bjk macını izliyorum carafort 43 sayı attı hala atıyor😝😝
aynen bende ona bakıyom bu bjk nasıl bu kadar sayı atıyoHeycan dorukta bjk macını izliyorum carafort 43 sayı attı hala atıyor😝😝