Tersoyuz basak sehire jasmşn betden 50 freebet verecek kornere 7 10 arası oynuyorum uzatma oluyor 11 cıkıyor maccabi uzasa belki 83 üst gelecek 3 lük atıyor herşey. Ters vallasenin emeğine sağlık başkan olmadi herşey güzel gidiyordu
Yapcak biley yokTersoyuz basak sehire jasmşn betden 50 freebet verecek kornere 7 10 arası oynuyorum uzatma oluyor 11 cıkıyor maccabi uzasa belki 83 üst gelecek 3 lük atıyor herşey. Ters valla
Günaydin hayırlı cumalar şehitlerimize allah rahmet etsin mekanları cennet olsunYapcak biley yok
aminGünaydin hayırlı cumalar şehitlerimize allah rahmet etsin mekanları cennet olsun
Amin çekilişte cikmissinGünaydin hayırlı cumalar şehitlerimize allah rahmet etsin mekanları cennet olsun
Çıktık. Battı kupon hersey ters 5 sayı öne gecti ceyrekte kaybetti. Elde var sıfır kuruduk bityik valla tüm bonuslar battı. Hasan yedekmiş keske ona cıksydıAmin çekilişte cikmissin
bana da eklemislerÇıktık. Battı kupon hersey ters 5 sayı öne gecti ceyrekte kaybetti. Elde var sıfır kuruduk bityik valla tüm bonuslar battı. Hasan yedekmiş keske ona cıksydı
BakalımHadi iisin ben axexsden aldım 2 oran tek mac
bol şansBakalım
bol sansben de şöyle yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 12602
Ey sanada cuma saatı geliyor grzben de şöyle yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 12602
eywallah görüşürüz.Ey sanada cuma saatı geliyor grz
Cümlemizinherkese slm başımız sağolsun şehitlerimiz için