kaçanları gördün müYa kısmet olacak 100 tl bonusu 20 kat 2 sefer cevirdik
Yatırdımız paraları 1.3 dev ceviremiyotuz 10 gündür geldimi geliyor
kaçanları gördün müYa kısmet olacak 100 tl bonusu 20 kat 2 sefer cevirdik
Yatırdımız paraları 1.3 dev ceviremiyotuz 10 gündür geldimi geliyor
AsS.aleykum Beyler
Napiyonnuz
GünaydınGünaydın beyler
Sen bizim eykinliğe gelmedin 4.5 han veriyoruz mac uzatmaya gidip 5 yedi hemde 3 sefer 2k 1k gitti uzamasa kazanacaz 0.5 sayıyla gitti hep gelmedimi gelmiyor korner yapıyorum 9 korner var 10.5 alt vermişim uzatmada yatıyor daha ne söylimkaçanları gördün mü
Günaydın dedik ortak kupon yapalım atalım 3 5 birine yatırsın bi siteye oynayalım cevap gelmediSen bizim eykinliğe gelmedin 4.5 han veriyoruz mac uzatmaya gidip 5 yedi hemde 3 sefer 2k 1k gitti uzamasa kazanacaz 0.5 sayıyla gitti hep gelmedimi gelmiyor korner yapıyorum 9 korner var 10.5 alt vermişim uzatmada yatıyor daha ne söylim
gelmiyorum degil işim oluyor gelemiyorumSen bizim eykinliğe gelmedin 4.5 han veriyoruz mac uzatmaya gidip 5 yedi hemde 3 sefer 2k 1k gitti uzamasa kazanacaz 0.5 sayıyla gitti hep gelmedimi gelmiyor korner yapıyorum 9 korner var 10.5 alt vermişim uzatmada yatıyor daha ne söylim
Aynı devam sen ne yapiynNapiyonnuz
AynıAynı devam sen ne yapiyn
Yapın bi etkinlikte destek verelim😝
Küfretmicem ban yiyorum 😣😣Papara için tel no lazım fazladan numara olup vermek isteyen özelden yazsın 15 tl papara ile ödeme yapılacak 30 dk içinde
Edemen zaten bana küfür ! sana batan varmı?Küfretmicem ban yiyorum 😣😣
Özelden yazPapara için tel no lazım fazladan numara olup vermek isteyen özelden yazsın 15 tl papara ile ödeme yapılacak 30 dk içinde
😄😄😄😄Yapın bi etkinlikte destek verelim😝
a bi sktirgit milleti dolandırıyorsunuz alın bi kon tel. Ne forumlarda dolanıyorsunuz skkafaEdemen zaten bana küfür ! sana batan varmı?
Alırsın belki😛😛Özelden yaz