MURO ROLLİNG

Adminx

Mustafa Kemal
YASAKLI ÜYE
L

a bi sktirgit milleti dolandırıyorsunuz alın bi kon tel. Ne forumlarda dolanıyorsunuz skkafa
Boş yapma kont tel niye alalım sahte numara alınan yer var oraya bakiye yüklenmiyor şu an ayrıca dolandırıcı değilim tanımadığın insana konuşma üslubunu düzelt sanırım yaşın ufak senin tamam abicim

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
@Hmdbjk buralar cok sessiz bir el at be foruma bak ne hale geldi getirenler duyun sesimi sizin yüzünüzden ne hale geldi ne kadar güzeldi eskiden buralar şimdi in cin top oynuyor

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
baksana forumla ilgilenen bile yok @KuponBaz admin nasıl bu hale geldik hatırlıyorsun dimi o eski günleri neler neler yapardık şimdi öyle mi hiçbirsey yok

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
@Hmdbjk buralar cok sessiz bir el at be foruma bak ne hale geldi getirenler duyun sesimi sizin yüzünüzden ne hale geldi ne kadar güzeldi eskiden buralar şimdi in cin top oynuyor
Aynnn eskiden güzeldi ama şimdi boş Multi dolu bakacaz bakalım bı caresine

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
en son bana ban attığın zamanı hatırlıyorsun dimi @KuponBaz hiç küfür etmedim birşey yapmadım ban sebebim adam ol öyle gel dedin hadi buyur yine küfür etmiyorum bir açıklama yap ne oldu da bu forum bu hallere düştü

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
en son bana ban attığın zamanı hatırlıyorsun dimi @KuponBaz hiç küfür etmedim birşey yapmadım ban sebebim adam ol öyle gel dedin hadi buyur yine küfür etmiyorum bir açıklama yap ne oldu da bu forum bu hallere düştü
Ben bilmiyom ne olduğunu ama duzelmez diye birşey değil

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
bu arada bunları yazdığım için sakın ban atma @KuponBaz senin kadar düşünüyorum forumu atarsan da kalıcı at da umut kalmasın içimde