geçmil olsun. @Hmdbjk özel uçağı yolluyorum hemensana ödül mödül yohhhhhhh
geçmil olsun. @Hmdbjk özel uçağı yolluyorum hemensana ödül mödül yohhhhhhh
Hala Sermet mi bekliyorsun 😅@sermet ne yaptı formumu terk etti
yooooooH
Hala Sermet mi bekliyorsun 😅
Yolla kardesim 😄😄geçmil olsun. @Hmdbjk özel uçağı yolluyorum hemen
Teşekkürleryolun açık olsun
Slm millet etkinlik yapan yok dedim ortak kasa yapalım oda yok böyle kurumuş sarmısak sapı gibi bekleyelim😝Teşekkürler
YapacamSlm millet etkinlik yapan yok dedim ortak kasa yapalım oda yok böyle kurumuş sarmısak sapı gibi bekleyelim😝
Öyle bir etkinlik yapsam ki 😄😄😄Slm millet etkinlik yapan yok dedim ortak kasa yapalım oda yok böyle kurumuş sarmısak sapı gibi bekleyelim😝
Yap yap 😛😛1 ay bekletmeÖyle bir etkinlik yapsam ki 😄😄😄
Bı kaç güne yaparım etkinlik görürsünüz o zamanYap yap 😛😛1 ay bekletme
Bu sene içinde olurmuÖyle bir etkinlik yapsam ki 😄😄😄
😄😄😄Bu sene içinde olurmu
Ölme eşeğim ölme otlar büyüdümmü yersin dur sen kasa biraz artsın senden önce yaparımBı kaç güne yaparım etkinlik görürsünüz o zaman
Yapmadan paparam var sende 😄😄atarsın beraber yapariz 😄😄😄Ölme eşeğim ölme otlar büyüdümmü yersin dur sen kasa biraz artsın senden önce yaparım
Bende kimsenin paparası yok valla ortak 3 5 atalım kasa yapalım dedık kimse yanaşmadıYapmadan paparam var sende 😄😄atarsın beraber yapariz 😄😄😄
Ortak kasaya karsiyim ben zaten şaka yapıyom ama yapâcam wtkinlik uzun vadeli eğlence amaçlı kazanmak ikinci plandaBende kimsenin paparası yok valla ortak 3 5 atalım kasa yapalım dedık kimse yanaşmadı
Hem kazansak hem eylensek olmuyormu😝😝😝Ortak kasaya karsiyim ben zaten şaka yapıyom ama yapâcam wtkinlik uzun vadeli eğlence amaçlı kazanmak ikinci planda
Bu trabzon bizim kasayı yakacak vallaHem kazansak hem eylensek olmuyormu😝😝😝
Ne verdinBu trabzon bizim kasayı yakacak valla