bende anlamadım ne bu tripler
bende anlamadım ne bu tripler
Meselesi vardır. Belki bilemiyordum da syrda keyifli. Bi ortam kuralım dedik para pul bahane herkes bi yere dagaldıbende anlamadım ne bu tripler
aynen mk sen kuponları paylaş millet gelirMeselesi vardır. Belki bilemiyordum da syrda keyifli. Bi ortam kuralım dedik para pul bahane herkes bi yere dagaldı
keşke herkes böyle düşünse muroYa hersey paramı aha kupon yok ne olacak
Bu kadar maddiyatcı olmaya gerek yok
Ben yada başkası. Kuponu paylaşzmazsa tutmucakmı maksat ortak sevinmek paylaşmak
Derdim para olsa kazanırım cekerim hepsi bu
insanları çözmek zorYa hersey paramı aha kupon yok ne olacak
Bu kadar maddiyatcı olmaya gerek yok
Ben yada başkası. Kuponu paylaşzmazsa tutmucakmı maksat ortak sevinmek paylaşmak
Derdim para olsa kazanırım cekerim hepsi bu
trip derken bak dostum beni tanıyanlar biliyor zaten tartışmam kimse ile bazı özel nedenlerimden dolayı hesabımın silinmesini istiyorum sadece mod sorarsa anlatırım ona gereğini yapar saygılar iyi forumlar herkesebende anlamadım ne bu tripler
Bence şunu da düşünün derim mümkünse @Muratboy sen de duy kardeşim. istediginiz yerde takılmak herşeyıi yapmakda özgürsünüz kimse size karışamaz. Ama bizim orada sponsor büro şöyle yaptı böyle etti diye her dakıka dert yakınan arkadaş burada sponsor firmaya tek kelime dahi bir şey yazmamış. Şimdide vay efendim beni ortada bırakdınız diye dün gece sayfalarca yazdı çizdi bu arkadaşın bu yaptıgını dile getirmek için farklı profilden de gelebilirdim ama insanlara her şeyi yanlışı dogruyu yüzüne söyleyen birisi olarak bu davranışı ne kadar ironik degilmi sizce ? tekrar söylüyorum nerede ve ne kadar kaldıgınıza asla ve asla karışamam sadece saygı duyarım ama az önce söyledigimi de bir düşünün derim sadece... Allah'a emanetsinizinsanları çözmek zor
@YumiYum77. Ben hiç bi yerde kimseyi asla kötülemem yapmamda kimsenin avukatıda olmam ben ortaya. Konuşurum sağım solum oynamaz yapan. Kendi karakterini belli ederBence şunu da düşünün derim mümkünse @Muratboy sen de duy kardeşim. istediginiz yerde takılmak herşeyıi yapmakda özgürsünüz kimse size karışamaz. Ama bizim orada sponsor büro şöyle yaptı böyle etti diye her dakıka dert yakınan arkadaş burada sponsor firmaya tek kelime dahi bir şey yazmamış. Şimdide vay efendim beni ortada bırakdınız diye dün gece sayfalarca yazdı çizdi bu arkadaşın bu yaptıgını dile getirmek için farklı profilden de gelebilirdim ama insanlara her şeyi yanlışı dogruyu yüzüne söyleyen birisi olarak bu davranışı ne kadar ironik degilmi sizce ? tekrar söylüyorum nerede ve ne kadar kaldıgınıza asla ve asla karışamam sadece saygı duyarım ama az önce söyledigimi de bir düşünün derim sadece... Allah'a emanetsiniz
muro kardeşim lafım ne sana nede bir başkasına o kişi zaten kendini biliyo. Sizlerde neyin yanlış neyin dogru oldugunu bilen karakterli insanalrsınız asla ve asla sizi yargılamıyorum istediginiz yerde ve istediginiz kadar süre geçirebilirsiniz. Sadece dikkatinizi çekmek istedigim bir nokta vardı o dile getirdim.@YumiYum77. Ben hiç bi yerde kimseyi asla kötülemem yapmamda kimsenin avukatıda olmam ben ortaya. Konuşurum sağım solum oynamaz yapan. Kendi karakterini belli eder
Derdinde. Kendi çözer ben olması gerekenı yaptım çok forumda sıkıntım oldu sponsorlarla bi yerde tek yazım yok isim vermem. Kendi işimi kendşm çözdüm daima bizim olayımız. Başka sen biliyorsun
wipbet çukur sahne de ne olacak var bil ödül kazanEwet konu kapanmıştır varmı etkinlik kupon canlı bişeyler
Bonus. Etkinlik. Yapıyor diye insanlara dilenci muamelesi yapamaz. Bunu beni arayan temsilçiye katıyla anlattımBen wipbet hesabı kapattım. 3 kuruş parayı eklemedi bırak ne mesaja ne Maile cevap yazdı sildim bende
Sen ilk önce bı konuşmayı kes kimin Multici olduğun belli merak etme ben sen ve sahibin gibi dönek değilim hakkım neyse gerekli yerlerede söyledimAyıp ayıp mod olarak görev yaptığın foruma sponsor olan büroya laf edemiyorsun. Başka forumlarda ortalığı karıştırıyorsun @Hmdbjk ne yazıkki peşine takılanlarda bu saygısızlığa çanak tutuyorlar.
Olay ne
Olay ne bana bir anlatir mısınız Eros beyaynısından bende istiyorum
Adaş noldu kim canını sıktı@Hmdbjk Adaş senden rica ediyorum kalıcı ban atar mısın bana ?