Bak birdaha uyarmayacamonun işi ortalığı karıştırmak zaten kendini bir b.... sanıyor
Bak birdaha uyarmayacamonun işi ortalığı karıştırmak zaten kendini bir b.... sanıyor
Ben sen değilim multicik zorlama şansınıben mod ken seni kaç kez uyardım hala aynı tavır neydi şimdi başıma adam mı oldun @KuponBaz görüyorsun aynısı kendi yaptığında kaç kez uyardım ama uyarıma uymuyordu şimdi kendisi bir daha uyarmam diyor
Bak TM gitttmulticilik diye bana deme şimdi bir şey derim zorunuza gider @KuponBaz bu bana multi diyor şunu uyar yoksa ben uyaracam
sen bana özelden bir msj yaz birşey diyecem ondan sonra konuş ne konucaksanBak TM gittt
Tabisen bana özelden bir msj yaz birşey diyecem ondan sonra konuş ne konucaksan
hood hariç tüm forumlardan siliyorum hesabımı adaşAdaş noldu kim canını sıktı
hod acılmıyor bende giricegimdehood hariç tüm forumlardan siliyorum hesabımı adaş
Adaş burada kal silme arada geliyon sensiz olmuyor adashood hariç tüm forumlardan siliyorum hesabımı adaş
adaş sen ban at geleceğim zaman haber veririm açarsınAdaş burada kal silme arada geliyon sensiz olmuyor adas
Tm adaş grsrzadaş sen ban at geleceğim zaman haber veririm açarsın
Burdayız reis. Nasılsın
Nasıl olayım kardesim gördin işte daha arkadan konuşmalarına baksanaBurdayız reis. Nasılsın
Valla ben heryerde aynı şeyi konuşuyorumNasıl olayım kardesim gördin işte daha arkadan konuşmalarına baksana
AynnnValla ben heryerde aynı şeyi konuşuyorum
Ortaya konuştum
İnsanları değiştiremezsin
Yapacak birşey yok