bol sansbende çekim yaptım yarın yatırım yapacağım tavsiye ederim
tşkkrbol sans
diyerine inşallahben ilk yatırımımı kaybettim
sağoldiyerine inşallah
sende sagol
senin çekim var mımüthiş bir site burası
kardeşim boş yapmaYa surda yorum yapanların çoğu yeni üye olmuş milletimi kekliyonuz yatırım yapsın diye burda bu sitede salak adam yok başka kapıya yatirimim yok bana bonus eklemiş 10 katı cevrimli bu ne diyorum cvp yok çok saçma bı site yakında gotunuzde patlar söyliyeyim canlı yardıma bişey soruyom bana diyo sakin olun😂😂😂😂😂😂 dedim hayırdır tanisiyozmu adam işi bilader diyerek cümleye başladı gel bu siteden hayır bekle😂😂😄😄😄😄
işte böyle salaklar oluyorYa surda yorum yapanların çoğu yeni üye olmuş milletimi kekliyonuz yatırım yapsın diye burda bu sitede salak adam yok başka kapıya yatirimim yok bana bonus eklemiş 10 katı cevrimli bu ne diyorum cvp yok çok saçma bı site yakında gotunuzde patlar söyliyeyim canlı yardıma bişey soruyom bana diyo sakin olun😂😂😂😂😂😂 dedim hayırdır tanisiyozmu adam işi bilader diyerek cümleye başladı gel bu siteden hayır bekle😂😂😄😄😄😄
aynn kardeşsalla gitsin dengesiz mi yok
Her heee yedikişte böyle salaklar oluyor
burası forum sayfası sana hangi saat de üye olacaksın diyen var mıYorum yapan arkadaşların kayiit saati hep aynı ne tesadüf hepsi salı saat aynı ne işler dönüyor burda😂😂😀😂😀😀😀😀😀
Hadi bak müşteri çıkar sanma burdakiler akıllıdır😂😂😂😂burası forum sayfası sana hangi saat de üye olacaksın diyen var mı