Musclebet Cekim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Didilim

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Yatirim cekim arasi 3 saat kurali var nerdeyse hicbir site gorulmemis degisik bir olay bari cekim vakti gelince cekimi hizli odeyin.Bir onceki cekimde para gelene kadar can cekistik ,dedik belki bir defaya mahsustur bi daha yatirdik bi.Kac saattir beklmede canliyada rica ediyoriz umru degil.5 dk da odeme yapiyor sitelrr cmt ile 5 5.... 2 saati gecti para yok..Bir de cekimlere maksimum 40 dk derler...

Son düzenleme:

Adminx

Mustafa Kemal
YASAKLI ÜYE
Yatırım çekim arası saat kuralı sitelerin yüzde yüzde 30 da vardır kuralı site belirtmiştir sizlere detaylı bilgiyi canlı destekten alabilirsiniz ödemeniz yapılır.

Didilim

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Yatırım çekim arası saat kuralı sitelerin yüzde yüzde 30 da vardır kuralı site belirtmiştir sizlere detaylı bilgiyi canlı destekten alabilirsiniz ödemeniz yapılır.
Olabilir oyle bir kural fakat benim takildigim konu cekimlerdeki yavaslik...10 ile 40 dk arasi diyorlar Alakasi yok.Bir de islem cmt ile insaf ya

Didilim

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
@MuscleBet destegin umru degil kac kere yazdim ozelden goruyor cevap verme tenezzulunde bile bulunmadi

Didilim

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
12 saat oldu cekim yok.Iptal edin cmt de sorun varsa paparayla talep verelim baska turlu verelim diyorum hayir diyorlar ya sabir

Didilim

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
@MuscleBet Destek dun ozelden 10 tane ozel messj attim profilinede mesaj attim konu aciyorum okuyosun cevap vermiyosun amaciniz ne sizin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...