Eyvallah ama maclari izlerken keyif aldım acaip keyifliydigeçmiş olsun bro
Eyvallah ama maclari izlerken keyif aldım acaip keyifliydigeçmiş olsun bro
Yav senin kuponun niye hep böyle oluyor
Baskette traji komik yatiyorum.Yav senin kuponun niye hep böyle oluyor
Son dakika 2de1 atsa buda içerde.Ribauntllar iyi gidiyor
sofascoreasisti sayıyı nereden takip edebilirim
Ne güzel işte futboldan devam et sen niye baskete bulasiyon kendine heyecan arıyorsun heralde 😄Baskette traji komik yatiyorum.
Futbolda olanlara bak
gecmıs olsun baskan bende la lakers 215.5 ust clevladn 1.çeyrek tek beklıyorum tekten gıtmeyımSon dakika 2de1 atsa buda içerde.
2De0 atiyor minnesota 109 da kaliyor 😅😅
Yalnız 2de1 olsa anlarım da 2de0 nedir yaSon dakika 2de1 atsa buda içerde.
2De0 atiyor minnesota 109 da kaliyor 😅😅
Basketi takip etmeyi seviyorum keyifli 😅Ne güzel işte futboldan devam et sen niye baskete bulasiyon kendine heyecan arıyorsun heralde 😄
Lakers maci acaip keyifli clev gelirse gelebilirgecmıs olsun baskan bende la lakers 215.5 ust clevladn 1.çeyrek tek beklıyorum tekten gıtmeyım
Umarım diğer basket kuponun 2de2 atar ve kazanırBasketi takip etmeyi seviyorum keyifli 😅
Ama dedigin gibi sansim az dönüyor Baskette 😅
clev geldı lakers guzel gıdıyor ılk lakersa verecektım korktum ama ıyı oynuyor namussuzLakers maci acaip keyifli clev gelirse gelebilir
Insallah suan açık 2 kupon var.Umarım diğer basket kuponun 2de2 atar ve kazanır)
Lebron ve antony davis yok ama rajon ve kuzma yaniyor acaip keyifliclev geldı lakers guzel gıdıyor ılk lakersa verecektım korktum ama ıyı oynuyor namussuz
aynen houston macınada 220 ust vermıstım onu da ızledım oda guzeldıLebron ve antony davis yok ama rajon ve kuzma yaniyor acaip keyifli