Eyvallah kralhadi rastgele osman
aynen kardesım@xxensar61 senin biri won digeri lose dimi
maclar bitsin cekılısıde sımdı yapıcam@xxensar61 çekiliş ne zaman
hic yoktan iyidiraynen kardesım
500 de iyi rakam tebrikler dostummaclar bitsin cekılısıde sımdı yapıcam
Tamam başkanmaclar bitsin cekılısıde sımdı yapıcam
kuponlar harıcı kasayı 300 yapmıstım onuda batırdım 100 atmıstık 400 kar yeterli500 de iyi rakam tebrikler dostum
Teşekkürler başkan kesene bereket@Boldpilot386 @Fatalblowx @Pokercii çekilişe gerek yok bu arkadaslar takip etmiş zaten az önce baktım diğerleri yorum yazıp gitmiş @sermet kardesım senı kazandın dıye eklemedım senınde kazancın daım olsun ınsallah
tamam baskan senın da bol bol kazanclar@Boldpilot386 @Fatalblowx @Pokercii çekilişe gerek yok bu arkadaslar takip etmiş zaten az önce baktım diğerleri yorum yazıp gitmiş @sermet kardesım senı kazandın dıye eklemedım senınde kazancın daım olsun ınsallah
tebrikler dostum tekrardan kesene bereket@Boldpilot386 @Fatalblowx @Pokercii çekilişe gerek yok bu arkadaslar takip etmiş zaten az önce baktım diğerleri yorum yazıp gitmiş @sermet kardesım senı kazandın dıye eklemedım senınde kazancın daım olsun ınsallah
Çok tşk ederiz dostum kesene bereket anlasam daha çok takip ederdim de nba uzak kaçıyor bana 😄@Boldpilot386 @Fatalblowx @Pokercii çekilişe gerek yok bu arkadaslar takip etmiş zaten az önce baktım diğerleri yorum yazıp gitmiş @sermet kardesım senı kazandın dıye eklemedım senınde kazancın daım olsun ınsallah