İlk yarı bitti maça aksiyon kazandıracak birşey lazım olursa gelirYa adamlar sanki 3 - 0 önde öyle oynuyor
İlk yarı bitti maça aksiyon kazandıracak birşey lazım olursa gelirYa adamlar sanki 3 - 0 önde öyle oynuyor
Artık 2.yari inşallahİlk yarı bitti maça aksiyon kazandıracak birşey lazım olursa gelir
Eyw dostum sıkıntı değilSıkıntı yok canınız sağolsun paparaları özelden atın clevand beklıyorum sonuclansın cekım verıcem yatarsa uyumazsam atarım
Tebrikler tekrardan bitti maçSıkıntı yok canınız sağolsun paparaları özelden atın clevand beklıyorum sonuclansın cekım verıcem yatarsa uyumazsam atarım
Bir mesajın var galiba 😅Valla reis sürekli takip halindeydim ben maçları tek tek baktım sayılara asitlere
Siz konuyu saçmalayinca başka konu açmak yerine burada başka kuponu takip yaparsanız yazmam tabiBir mesajın var galiba 😅
Nba comdan takip ettiğini insanlar nereden bilsin dostum, takip konuda yaparsan dikkate alınırNBA.comdaydim
Gidin kuponunuzu başka konuda tartışınBir mesajın var galiba 😅
Konu sarpa sardı ben de yazmadım olay bu Bir de dalga geçiyorNba comdan takip ettiğini insanlar nereden bilsin dostum, takip konuda yaparsan dikkate alınır
Yav arkadaş ne alaka belli ki girmemişsin bir mesajın var o da 507 lik iyi gidiyor demişsin uzatmaSiz konuyu saçmalayinca başka konu açmak yerine burada başka kuponu takip yaparsanız yazmam tabi
Araştırmacı gazeteci üyelerimiz tespit etmiş 😂Yav arkadaş ne alaka belli ki girmemişsin bir mesajın var o da 507 lik iyi gidiyor demişsin uzatma
Yok reis zaten 17 sayfaAraştırmacı gazeteci üyelerimiz tespit etmiş 😂
Ben sana hiç birşey demiyorum kardeşimSayfa 7 den beri konuyla alakası olmayan kuponu burada konuşuyor sunuz