Her şey ortadaBen sana hiç birşey demiyorum kardeşim
Her şey ortadaBen sana hiç birşey demiyorum kardeşim
Aynen öyleHer şey ortada
haklisin sevketHer şey ortada
Yok bir mesajın var diyor da konuyu saptirmislar neyine yazayım yorumhaklisin sevket
en cok senin alman lazim
Sen takip et sanane bizdenYok bir mesajın var diyor da konuyu saptirmislar neyine yazayım yorum
kardesim olay ne olursa olsunYok bir mesajın var diyor da konuyu saptirmislar neyine yazayım yorum
Sizden banane değil konudan sizene. Yeni konu açtınız da yorum mu yaptım.Sen takip et sanane bizden
Konu amacından çıkınca yazmadım olay bukardesim olay ne olursa olsun
burda yazmadigin surece kim nasil bilecek senin takipte oldugunu
ben zaten takip ediyodum diyen herkes alsin o zaman
sen de bu noktayi kaciriyosun
Kral saçmalıyorsun, sen evinde misal açtın takip ediyorsun burdakiler saf mı da takip edip skor yazıyor sen bitince gelip ben takip ettim diyorsunSizden banane değil konudan sizene. Yeni konu açtınız da yorum mu yaptım.
ya kardesim etkinlik sahibi dahil herkes atilan diger kuponlari destekledi.Konu amacından çıkınca yazmadım olay bu
7sayfa ana konu mesajı konu dışında 9 sayfa alakasız konu önüne geçmiş başlığın ayıptır
Eyvallah takip ettim . Ben yaptığımı söyledim .Kral saçmalıyorsun, sen evinde misal açtın takip ediyorsun burdakiler saf mı da takip edip skor yazıyor sen bitince gelip ben takip ettim diyorsun
Senden daha ayık durumdayımya kardesim etkinlik sahibi dahil herkes atilan diger kuponlari destekledi.
adamin kuponu geldiginde bile ortada yoksun bi tebrik etmiyosun
son binanda kafana esiyor geliyosun ve ben zaten takipteyim diyosun
Su an senle tartisabilecek hicbir sey yok ortada da senin yasadigin kafaya uzuluyorum
muhtemelen senaryo aci bi kayip yasadin ve geldin bekliyosun
aksam vaska etkinlikte hile hurda tatavasi yapiyodun su an yaptigin dik alasi
Yeni olduğun için belki bilmiyorssundur bu tür etkinliklerde takibi konuda yapman gerekir tek başına yaparsan tek başına kalırsınEyvallah takip ettim . Ben yaptığımı söyledim .
Ve konunun üstüne geçen konunun olduğunu söylüyorum olay bu. Çekilişte neden yokum demedim . Takip ettiğimi söyledim
sen bi forumdan gelmistin orda skor yazmayana dagitiyorlarsa biz de oraya gidek nasil olurSenden daha ayık durumdayım
ya olay cok bariz arkadas kumarda kotu bi gece gecirmis tukenmis gelmis.Yeni olduğun için belki bilmiyorssundur bu tür etkinliklerde takibi konuda yapman gerekir tek başına yaparsan tek başına kalırsın
Latziyo reis teşekkür ederim. Kimse yalnız değildir. Olay çakallar gibi birlik olup aslanı devirmeye çalışmaktır. Ben yaptığımın konuştuğumun arkasındayim. Olay büyük bir şey değil fakat ben etkililik sahibine cevap veriyorum farklı arkadaşlar kendi yorumları ile tartışmaya sebep oluyorlar. Herkes kendisine sorulan soruya cevap versin. Her şeye maydanoz olunmaz.Yeni olduğun için belki bilmiyorssundur bu tür etkinliklerde takibi konuda yapman gerekir tek başına yaparsan tek başına kalırsın
dun savas konunun ortasinda etkinlik yaptiLatziyo reis teşekkür ederim. Kimse yalnız değildir. Olay çakallar gibi birlik olup aslanı devirmeye çalışmaktır. Ben yaptığımın konuştuğumun arkasındayim. Olay büyük bir şey değil fakat ben etkililik sahibine cevap veriyorum farklı arkadaşlar kendi yorumları ile tartışmaya sebep oluyorlar. Herkes kendisine sorulan soruya cevap versin. Her şeye maydanoz olunmaz.
SeLatziyo reis teşekkür ederim. Kimse yalnız değildir. Olay çakallar gibi birlik olup aslanı devirmeye çalışmaktır. Ben yaptığımın konuştuğumun arkasındayim. Olay büyük bir şey değil fakat ben etkililik sahibine cevap veriyorum farklı arkadaşlar kendi yorumları ile tartışmaya sebep oluyorlar. Herkes kendisine sorulan soruya cevap versin. Her şeye maydanoz olunmaz.
sen konuda olmayıp kupon tutunca gelip takip ettim dersen maydanoz da olunur dereotu da dostum.Latziyo reis teşekkür ederim. Kimse yalnız değildir. Olay çakallar gibi birlik olup aslanı devirmeye çalışmaktır. Ben yaptığımın konuştuğumun arkasındayim. Olay büyük bir şey değil fakat ben etkililik sahibine cevap veriyorum farklı arkadaşlar kendi yorumları ile tartışmaya sebep oluyorlar. Herkes kendisine sorulan soruya cevap versin. Her şeye maydanoz olunmaz.
Adama bana mı çıkart dedim? Böyle mı yap dedim beni niye taksın o adam anlamadım 😁dun savas konunun ortasinda etkinlik yapti
senin tabirinle icine etti
Niye sesin cikmadi bay adaletli
etkinlik sana ciktigi icin mi acaba