Kazandık mı da dağıtım olucakeyvallah. hazırsak dağıtımı konuşabiliriz![]()
Kazandık mı da dağıtım olucakeyvallah. hazırsak dağıtımı konuşabiliriz![]()
Kuponlar lose oldu rulette mi kazandineyvallah. hazırsak dağıtımı konuşabiliriz![]()
Geldi mi kuponeyvallah. hazırsak dağıtımı konuşabiliriz![]()
Dağıtıma erken değil mi😂😂eyvallah. hazırsak dağıtımı konuşabiliriz![]()
Rulette vurdun herhaldebeyler birinizden rica etsem. şu 10 kişilik dağıtım listesini bulup post atabilir mi?
Herkes sevindi bos dönme 😁beyler açıklamna az sonra. geliyorum.![]()
Merakla beklenen açıklamabeyler açıklamna az sonra. geliyorum.![]()
Kazanmış yoksa açıklama yapmazdıbeyler açıklamna az sonra. geliyorum.![]()
Kazandiysan tekrar gidip rulette kaybetme sakın😄beyler açıklamna az sonra. geliyorum.![]()
Geri kaybetme paralari gel buraya 😁beyler açıklamna az sonra. geliyorum.![]()
Vay tebrikler kardeşimbeyler kalan 40 ile rulet ve slot oynadım. kasayı 700 e kadar çıkardım. şimdi çekim talebi girdim. liste olanlar paparalarını @kumarbaz a atsın. dağıtımı o yapacak.
kişi başı 20 demiştim. 30 yapıyorum. 1er lirada kesim için ekstradan yollayacağım. enerjiniz ve sinerjiniz için teşekkürler
@Low6734
@Hmdbjk
@BBCOOPER
@Sadow44
@DAYI
@Pokercii
@Mahonii
@Umit
@kumarbaz
@lazio34
eren liste budur.
Teşekkürler kardeşimbeyler kalan 40 ile rulet ve slot oynadım. kasayı 700 e kadar çıkardım. şimdi çekim talebi girdim. liste olanlar paparalarını @kumarbaz a atsın. dağıtımı o yapacak.
kişi başı 20 demiştim. 30 yapıyorum. 1er lirada kesim için ekstradan yollayacağım. enerjiniz ve sinerjiniz için teşekkürler
@Low6734
@Hmdbjk
@BBCOOPER
@Sadow44
@DAYI
@Pokercii
@Mahonii
@Umit
@kumarbaz
@lazio34
eren liste budur.
Vay beee super olmus.lazio nun paparasi kumarbaz da var herslde yoksa atayimbeyler kalan 40 ile rulet ve slot oynadım. kasayı 700 e kadar çıkardım. şimdi çekim talebi girdim. liste olanlar paparalarını @kumarbaz a atsın. dağıtımı o yapacak.
@Low6734
@Hmdbjk
@BBCOOPER
@Sadow44
@DAYI
@Pokercii
@Mahonii
@Umit
@kumarbaz
@lazio34
eren liste budur.
Helaaaalll adamsın 😄beyler kalan 40 ile rulet ve slot oynadım. kasayı 700 e kadar çıkardım. şimdi çekim talebi girdim. liste olanlar paparalarını @kumarbaz a atsın. dağıtımı o yapacak.
@Low6734
@Hmdbjk
@BBCOOPER
@Sadow44
@DAYI
@Pokercii
@Mahonii
@Umit
@kumarbaz
@lazio34
eren liste budur.
Kesene bereket kardesim bide şu rulete baba öğretinbeyler kalan 40 ile rulet ve slot oynadım. kasayı 700 e kadar çıkardım. şimdi çekim talebi girdim. liste olanlar paparalarını @kumarbaz a atsın. dağıtımı o yapacak.
@Low6734
@Hmdbjk
@BBCOOPER
@Sadow44
@DAYI
@Pokercii
@Mahonii
@Umit
@kumarbaz
@lazio34
eren liste budur.
Yalniz bu kral hareket insallah daha fazlasini kazanirsinbeyler kalan 40 ile rulet ve slot oynadım. kasayı 700 e kadar çıkardım. şimdi çekim talebi girdim. liste olanlar paparalarını @kumarbaz a atsın. dağıtımı o yapacak.
@Low6734
@Hmdbjk
@BBCOOPER
@Sadow44
@DAYI
@Pokercii
@Mahonii
@Umit
@kumarbaz
@lazio34
eren liste budur.