terry50
Guest
nacho valla etkınlıkte sozunde duruyorsun herkeze bol kazanclarkanka erene atacan paparayo
nacho valla etkınlıkte sozunde duruyorsun herkeze bol kazanclarkanka erene atacan paparayo
nacho valla etkınlıkte sozunde duruyorsun herkeze bol kazanclar
@Nach00 Reis bana da atarmsin papara sigara param yok
Para istemiyorum kardeşim çok zor durumdayım ihtiyacım var yardim amaclipara istemek yasak .
Var dan sonra çok olmaya başladı o işbı gunde bı macta gol ıptal olmasın
Sen her zaman mi istiyorsunPara istemiyorum kardeşim çok zor durumdayım ihtiyacım var yardim amacli
Yok kardeşim şuan ihtiyaç olduSen her zaman mi istiyorsun
Kardeşim bak herkesin burda ihtiyacı varYok kardeşim şuan ihtiyaç oldu
Kardeşim 10 tl eksik sigara alicam yoksa yokturKardeşim bak herkesin burda ihtiyacı var
Birak bu işleri hep ayni dumendesinKardeşim 10 tl eksik sigara alicam yoksa yoktur
Kardeşim rol yapacam gel takip et o zamn sana başka ne yapabilirim yanlış anlama para isteme samimi olmadın kişilerden herkesin burda ihtiyacı varKardeşim 10 tl eksik sigara alicam yoksa yoktur
Neyse kardeşim sizlerden bir şey istemekte müstehak neyse hepinize bol şanslar hepiniz kazasnirsiniz insBirak bu işleri hep ayni dumendesin
Knk ne yapak attın siteyeBirak bu işleri hep ayni dumendesin
Takipte olurum kardeşimKardeşim rol yapacam gel takip et o zamn sana başka ne yapabilirim yanlış anlama para isteme samimi olmadın kişilerden herkesin burda ihtiyacı var
Kardeşim herkesin ihtiyacı varNeyse kardeşim sizlerden bir şey istemekte müstehak neyse hepinize bol şanslar hepiniz kazasnirsiniz ins
Benim konuda olursan belki sana da çıkar kardesimTakipte olurum kardeşim