Kardesim cok bonkorsun insallah kazananlarda paran olmadiginda da seni görürtamam tamam 40 daha atıyorum sana onları da al
Kardesim cok bonkorsun insallah kazananlarda paran olmadiginda da seni görürtamam tamam 40 daha atıyorum sana onları da al
Sahsen bende olursa gormek isterim herkes bilirKardesim cok bonkorsun insallah kazananlarda paran olmadiginda da seni görür
Allah seni başımızdan eksik etmesin hemsomSahsen bende olursa gormek isterim herkes bilir
Ben attim @alfa97etkinligi kazananlar ozelden papara atsinlar bana zaten kendilerini biliyor onlar
AynnnKardesim cok bonkorsun insallah kazananlarda paran olmadiginda da seni görür
Seni de kardesim adam gibi adamsinAllah seni başımızdan eksik etmesin hemsom
Yolladımetkinligi kazananlar ozelden papara atsinlar bana zaten kendilerini biliyor onlar
EyvallahSeni de kardesim adam gibi adamsin
valla aklımdakini okudun kazanırsam aklımda 3-4 kişi var sıkıntım biterse yarısını onlara atarımSahsen bende olursa gormek isterim herkes bilir
Sende bu ara şans yok gibiSahsen bende olursa gormek isterim herkes bilir
Kimsede yok.Sende bu ara şans yok gibi![]()
1 haftadir yok ama elbet donerSende bu ara şans yok gibi![]()
Kardesim cok bonkorsun insallah kazananlarda paran olmadiginda da seni görür
Kimmm😂😂😂valla aklımdakini okudun kazanırsam aklımda 3-4 kişi var sıkıntım biterse yarısını onlara atarım
Evet dönerse buralar yanar1 haftadir yok ama elbet doner
o iki kişide değilim #para bugün şu an var. ihtiyaçlarımı giderdim. dağıtmasam napacam? gidip iddaa oynıcam. belki sayemde bir iki kişinin şansı döner. yüzü güler. haa olmadığında görmezlerse üzülür müyüm? üzülmem. orası herkesin kendi bileceği bir şey.![]()
Hepimiz oyleyiz kardesim burds birbirini dusunmeyen bir tayfa var ama bizim gibi birbirini düşünen bir tayfa da var.zaten o yüzden buraya baglilikvalla aklımdakini okudun kazanırsam aklımda 3-4 kişi var sıkıntım biterse yarısını onlara atarım
Ayıp o zaman bizim olurpara bugün şu an var. ihtiyaçlarımı giderdim. dağıtmasam napacam? gidip iddaa oynıcam. belki sayemde bir iki kişinin şansı döner. yüzü güler. haa olmadığında görmezlerse üzülür müyüm? üzülmem. orası herkesin kendi bileceği bir şey.![]()