alfa97
Guest
ben atacam bi kisi kaldi simdi atiyorumtamam kalsın sende sıkıntı yok.
@alfa97 ödeme almayan varsa yaz gece atalım.
ben atacam bi kisi kaldi simdi atiyorumtamam kalsın sende sıkıntı yok.
200Simdi 100 yatirdigimizda kac cekebilecegiz acaba @ISYANKAR
Ben demistim ona gel begen diye o da begendim dedi ama begenmeyi unutmus bence ondan kaynaklı kankaarkadas gelip sucunu itiraf etti ama ben yukardaki yorumu yapmadan once gelip dese yanlislikla olduguna inanirdim ama ben o yorumu yaptiktan sonra gelen aciklamanin hic bir onemi yok. etkinlik sahibine tesekkur ederim sansiniz bol olsun![]()
max 400 diyordu birisiSimdi 100 yatirdigimizda kac cekebilecegiz acaba @ISYANKAR
ben atacam bi kisi kaldi simdi atiyorum
Yok kardeşim beni bilen bilir bulda ben 20 TL'lik adam değilim suçlamaya baktamam kalsın sende sıkıntı yok.
Sana da bu yakışır@Nach00 papara at kardesim ben geri atarim parayı ben begenmemisim beğendim sandım alfaya papara attım
Yatirdigimiz tutarı oynamadan mi verecez talebi
Yok kardeşim beni bilen bilir bulda ben 20 TL'lik adam değilim suçlamaya bak
Dur bidaha sorayimmax 400 diyordu birisi
begenmeyi unutan adam nasil olurda papara atmayi unutmuyor bence o gec geldi saatin farkinda idi sansini denemek istedi kendinle bir tutma onu herkes kendi kumasini belli ettiriyorBen demistim ona gel begen diye o da begendim dedi ama begenmeyi unutmus bence ondan kaynaklı kanka
Kardeşim yanlışlık yapmışım adam bizi suçluyor ben o postu 21:01 de gördüm bana @Nach00 kendisi beğen demisken neden begenmeyimSana da bu yakışır
Oyniyacaksin 1.35 ten.Yatirdigimiz tutarı oynamadan mi verecez talebi
yav sacmalama ne guzelligi ben insanlarin iyi niyetinden faydalanmanin ne kadar kotu oldugunu dile getiriyorum sen guzellige taktij eyvallah saol bu gece herkese yaptigin guzellik yeter sansin daim olsun 😁tamam sana ben bi güzellik yapacam gece sana kalmıyor.
Sen bu ara şaka gibisin bikaç gün öncede 20 yi 300 falan yapmıştın 0 ı görmüştünO degilde 20yi kaybettim 4 tl kayip bonusu rulette 97 oldu 100 yapip cekecektim 0 oldu geri😂😂😂
Ödül ulaşmadı teşekkürler.ben atacam bi kisi kaldi simdi atiyorum
Bı bak mesajlara 21:01 de gördüm diommmbegenmeyi unutan adam nasil olurda papara atmayi unutmuyor bence o gec geldi saatin farkinda idi sansini denemek istedi kendinle bir tutma onu herkes kendi kumasini belli ettiriyor
kardeşim yanlışık olmuşlturYok kardeşim beni bilen bilir bulda ben 20 TL'lik adam değilim suçlamaya bak