Ona tabi ki baktim hep bakarim sorun olmasin diye.hatta o sayfadan hemen kacarim yanlislikla geri almayayim diye 😁kendi begenini sordum sana sen begeni attikran sonra begenilerde kendine bakton mi
Aktif değil gelir birazdan.@Nach00 yardimci olacakmisin kardesim
SaglamciyizdaOna tabi ki baktim hep bakarim sorun olmasin diye.hatta o sayfadan hemen kacarim yanlislikla geri almayayim diye 😁
@Nach00 yardimci olacakmisin kardesim
Ben senin attığın fotolara bakmadan papara attım sana beğendim diyebak bende sana bisey soyliyim burda etkinlige katilmayipta begendigini zannedip papara atan baska biri daha yok gel sen herkesi kendin gibi zannetme aran iyi olabilir eyvallah saygi duyarim ama sende benim zekama saygi duy pisman olmazsin ilerde tesekkur bile edersin![]()
Lobide konu var.geldi mi ödeme?
mevzu birinin birini etiketlemesi degil bende hergun burdaki cogu kisiyi etiketliyorum ne alaka yani sen bana etikete gec baktim begeni atmadim kontrol bile etmeden paparami attim de neyin mucadelesini veriuorsun hadi begeni atmayi unuttun kontrol etmeyide mi unuttun hadi onuda unuttun paparanin yanina birde al ortak yazmayi unutmamissin sen haric kimse paparasinin yanina ortakli kankali bisey eklemedi bu ne demek biliyormusun samimiyetle cakalligi ortmek demek bana masal anlatma bir daha kontrol etmeyi unutma egomu tatmin etmiyim bende karsinda cocuk yok seninKardeşim sen ya beni anlamak istemiyor yada kendi egonu tatmin ediyon diyorum ki ben o postu 21:01 de gördüm ve bbcoper i de etiketlerim o posta mahoni beni etiketleri ben senin attın fotolara bakmadım beğendim diye TM mi ben bbcoper e etiket saatime bak bide mahonini beni etiketledigi saate bak bide etkinlik sahibini postu bana dediği saate bak ben sana kendimi ispatlamak zorunda değilim ben 20 TL'lik adam değilim sana demek den yoruldum yanlışlık olmuş diyorum ben beğendim diye papara attım sana fotolarıbaksardim atmazdim emin ol bu saatten sonra sen de benim için bittin okeyy uzatma konuyuda
200 cekmis birisi paylasti forumda brogeldi mi ödeme?
bende diyorum ki herkes kontrol eder bu adam neden etmedi cunku begenmedigini biliyordu inan banaOna tabi ki baktim hep bakarim sorun olmasin diye.hatta o sayfadan hemen kacarim yanlislikla geri almayayim diye 😁
.😊bende diyorum ki herkes kontrol eder bu adam neden etmedi cunku begenmedigini biliyordu inan bana![]()
@sanalfelsefe @ISYANKAR
beyler tam 100 var. hanginizin papara kesim yapmıyorsa ona atayım. uğraşmayalım sonra.
Valla benim için fsrketmez ben şimdi yeni papara hesabi acicam.@sanalfelsefe @ISYANKAR
beyler tam 100 var. hanginizin papara kesim yapmıyorsa ona atayım. uğraşmayalım sonra.
Bak kardeşim ben etmedim diyorum ya kendi agzimla postu beğendim sandım başka konuya gittim hemen ikincisi birbirimize ortak diye hitap ediyoz diye öyle dedimmevzu birinin birini etiketlemesi degil bende hergun burdaki cogu kisiyi etiketliyorum ne alaka yani sen bana etikete gec baktim begeni atmadim kontrol bile etmeden paparami attim de neyin mucadelesini veriuorsun hadi begeni atmayi unuttun kontrol etmeyide mi unuttun hadi onuda unuttun paparanin yanina birde al ortak yazmayi unutmamissin sen haric kimse paparasinin yanina ortakli kankali bisey eklemedi bu ne demek biliyormusun samimiyetle cakalligi ortmek demek bana masal anlatma bir daha kontrol etmeyi unutma egomu tatmin etmiyim bende karsinda cocuk yok senin
sansiniz bol olsun ha bide herkesi kendiniz gibi gormeyin beni kendinuz gibi gorun bak kendime kefilim ama baskasina degilim 😂
Valla benim için fsrketmez ben şimdi yeni papara hesabi acicam.
Valla benim için fsrketmez ben şimdi yeni papara hesabi acicam.