ETKİNLİK Nach00 ile Sinerji Dağıtma Seansları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanalfelsefe

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
tamam hesabı aç sana özelden yazıyorum. atayım sana. sonmra @sanalfelsefe ye atarken 5 10 fazla atarsın. sanalfelsefe de bana atar. benim papara da kesim yapıyor. fazladan masraf olmasın.
Aynen kesintinin karsilarim ben kanka merak etme ana para oynadigim kupon gelirse 350 cekersem 150 olrk atacam zateb ben kaybederse 100 :)

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
bende diyorum ki herkes kontrol eder bu adam neden etmedi cunku begenmedigini biliyordu inan bana :)
Ben san anlatamıyorum galiba ben s postu gördüğümde saat 21:01 salak mıyım ben postu görüp begenmiyesem artı üstüne bide başkasını etiket atacam beğensin diye bastım sandım basmamisim

Nach00

Mekanın .....
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Aynen kesintinin karsilarim ben kanka merak etme ana para oynadigim kupon gelirse 350 cekersem 150 olrk atacam zateb ben kaybederse 100 :)
fazlası çok mühim değil. benden yapacağı kesim de dert değil. ama şu an 100 kaldı keserse siz yatıramazsınız. ondan kesimden bahsettim :)

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
tamam kardesim begendin bol sans dilerim sana bende angelina jolieyi begeniyorum ama bana faydasi olmuyor
Mesele o değil yani sen küçük dusurmen beni yanlışlık yaptım kabul ediyorum ben ama sen anlamiyon

alfa97

Guest
Mesele o değil yani sen küçük dusurmen beni yanlışlık yaptım kabul ediyorum ben ama sen anlamiyon
ben seni kucukte dusurmedim hatta adini bile vermeyecektim sen asagi inip kendini belli ettin cunku can alici yorumumu gordun inmek zorundaydin kirk yilda gecse niyet ortada akil ortada hic birsey degismez bu saatten sonraki tutumun icin cabala bu aksam icin cok gec kaldin iyi aksamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...