Senin borçlar benimkine dokunsa toprak atarlar özür dilerimbenim ki kılçıksız 150k. benimkini döverse çok geçmiş olsun sana![]()
Senin borçlar benimkine dokunsa toprak atarlar özür dilerim![]()
Tamam tamamahaha
o yüzden rahat huzurlu bir uyku yada uyuyacağım demedim. uyumayı deneyeceğim sadece![]()
Tamam tamam![]()
150k borcu nerden yaptın ya
En azından 15 gün rahatsın be başkanuyuyacağım demedim ki
deneyeceğim sadece
borç mevzusna girersek anlat anlat çıkamam ben o konudan![]()
Aylık ne kadar ödeme yapıyorsunamcaya çekilen krediden tut alınan bahçeye iddaa ya kadar ne arasan var![]()
Aylık ne kadar ödeme yapıyorsun
3 k benim borçlarımın tamamı3k
iddaa dan gelirse de ekstra kmh kredi kartı falan ödüyorum.
umarım en kısa zamanda öder rahatlarsın kanka3 k benim borçlarımın tamamıbi ödeyebilsem
Zor gelir sıfır şuandaumarım en kısa zamanda öder rahatlarsın kanka
Zor gelir sıfır şuanda
İşsizim yarın İstanbul’a görüşmeye çağıracaklar büyük ihtimalgidecek param yok otostop ile kaç saatte giderim acaba
![]()
Malatya’dayım .. ya arayacaklar gel görüşelim diye .. nasıl gideceğim onu düşünüyorum vallaNerdesin şu an? Görüşmeye yarın hemen mi gidicen?
Malatya’dayım .. ya arayacaklar gel görüşelim diye .. nasıl gideceğim onu düşünüyorum valla![]()
Allah yardımcın olsunMalatya’dayım .. ya arayacaklar gel görüşelim diye .. nasıl gideceğim onu düşünüyorum valla![]()
Ben 940 lirayo rulette 1k yapim çıkım dedim.yapacak yok. düz miktar takıntısından kaybettim. 750 olmuştu mis gibi. aman 1k olsun diye bok yoluna gittim![]()
Geçmiş olsun knkyapacak yok. düz miktar takıntısından kaybettim. 750 olmuştu mis gibi. aman 1k olsun diye bok yoluna gittim![]()
Eyvallah knkaGeçmiş olsun knk
Olan senin 100 e oldu yav.Eyvallah knka
Dun ne kadar dağıttın toplamEyvallah knka