Kardeş parayı duyunca damlamayinSnerenden anliyorsun sen paraya ibtiyacim var onun ihtiyaci oladugu zaman ben atmistim simdi benim ihtiyacim var
ZatenKazanan etkinliği yapar🤣🤣
O kadar bakiyorum ben yokken etkinlik oluyo yinemi gol degil seyirci kaptann
Bilmiyordum kusura bakmabaşka forum ismi kullanma ??!!
Bu etkinlik değilO kadar bakiyorum ben yokken etkinlik oluyo yinemi gol degil seyirci kaptann
Ya Allah icjn daua fazla konusma tartisicaz parasinin olup olmadigini bilemem ki simdi gordum dagittigini bana da atar herhalxe diue uazdim onu gormmustum ben cunkuKardeş parayı duyunca damlamayin
TM abi uzaYa Allah icjn daua fazla konusma tartisicaz parasinin olup olmadigini bilemem ki simdi gordum dagittigini bana da atar herhalxe diue uazdim onu gormmustum ben cunku
Adaamsin@KingHampton yazıyorum özelden ustam.
iyiliği unutmam ben. var son bi ayırdığım para o da sana nasipmiş.
@Low6734
@Hmdbjk
@BBCOOPER
@ISYANKAR
@sezgin3443
listede adı olanlar paparalarını @sanalfelsefeye atsın. kişi başı 21er tl atacak size.
hadi bol şans beyler.
Bana da@KingHampton yazıyorum özelden ustam.
iyiliği unutmam ben. var son bi ayırdığım para o da sana nasipmiş.
Sizde etkinlik için Twitter şartı koyun,nasıl olsa katilamiyoruz burada ki etkinliklere.
Ben onun için yazmadım dostum,bir sorunu dile getirdim, teşekkür ederim,kesen dolu olsun.süleyman, çekimde sana sözüm olsun sana özel kıyağım olacak: eldeki azdı bende zor durumda para alışverişli yaptığım insanlara dağıtım yapmak istedim ilk önce.
Ben onun için yazmadım dostum,bir sorunu dile getirdim, teşekkür ederim,kesen dolu olsun.