Aynen kardesim bende seni gordumbilet almışsın kanka wipbetten![]()
Aga sturigde varsa aynen dediğin gibi çıkmaz 90dk oynar ölüsü. Yusufu tribün homurdandı diye aldı maalesef Hüseyin yorumunda nokta atışı stopersen ayakta kalacan tek hamleli olmuyacanValla sosa bilerek oynamadı kardesım maçta 10 maçtır terleyen sosa bu maç terlemedi nwakeyeme zaten vasat Ünal karaman hüseyinin hatalarına rağmen cocugu kesmıyor hüseyin kendını begenmıslık yapıyor 2 golde de bariz hatası var sen sturidge gibi adamı oyundan cıkarıyorsun yusufuda cıkarıyorsun takımı öne kım tasıyacak benmı sturıdge oyuna kusuyor gs macında da aynısını yaptı puan verdi adamın varlıgından oyuncular cekınıyor bır kere
Hadi bı iPhone çıksınAynen kardesim bende seni gordum
Devre arası acilen gelmesi lazım bi stoper bide ndiaye yusufun yerıne bır adam takım toplarAga sturigde varsa aynen dediğin gibi çıkmaz 90dk oynar ölüsü. Yusufu tribün homurdandı diye aldı maalesef Hüseyin yorumunda nokta atışı stopersen ayakta kalacan tek hamleli olmuyacan
Hic inanmiyorum ama bakalim artik ne zaman cekilecek bilgin var mi ?Hadi bı iPhone çıksın![]()
Reis macin suan asil sikintisi 3 luklerserbest atıs atamıyorlar daha şaaka gıbıler
Reis macin suan asil sikintisi 3 lukler
YılbaşındaHic inanmiyorum ama bakalim artik ne zaman cekilecek bilgin var mi ?