Abi maç yokkikupon atta zevkine takip edelim canım sıkılıyor diğer forum çöktü zaten![]()
Sadow daha 5 gün gelmez 😂😂😂@Sadow44 hiç demiyon he![]()
Kanka bence direkt 10 oran kovaliyacagina arka arkaya 2 kere 3 oran bulalim ayni hesap olurAnaliz yapalım 3 maç 10 oran olsun 50 basalim 500 gelir
yok be severim sadowuSadow daha 5 gün gelmez 😂😂😂
Tabi ki bende sevdiğimden diyorum 😂😂yok be severim sadowuyazar birazdan
![]()
o değil de senide yazıyom he diğer tarafta kaçıp duruyon selam verip az durda muhabbet edekTabi ki bende sevdiğimden diyorum 😂😂
O da olur farketmez nasıl isterseniz bugün sizin gününüz ben araciyimKanka bence direkt 10 oran kovaliyacagina arka arkaya 2 kere 3 oran bulalim ayni hesap olur
Benim yarın 2 sınavım ben cikacam şimdiAnaliz yapalım 3 maç 10 oran olsun 50 basalim 500 gelir
Bakıyorum bazen sevdiğim kişiler bi aradaysa uğrayıp gidiyorum 😂o değil de senide yazıyom he diğer tarafta kaçıp duruyon selam verip az durda muhabbet edek![]()
Kaçmadım ya buradayımAbi maç yokki
ben burayada geleyim arayı uzattıkBakıyorum bazen sevdiğim kişiler bi aradaysa uğrayıp gidiyorum 😂
Kanka dun ki kupon iyi hostu ama houstonu gordun son saniye atti sans vardi .. yani 10 oran tutturmak oyle kolay degil bence dedigim sekil sansimiz daha fazla olur 2 tane basket kombine arka arkaya bilmek 10 orandan daha kolayO da olur farketmez nasıl isterseniz bugün sizin gününüz ben araciyimortak bir karar yapalım
Tüh bizde tam arkandan sallıyoduk 😂Kaçmadım ya buradayım
Heh gel yamacimaKaçmadım ya buradayım
7/24 bekleriz 😃ben burayada geleyim arayı uzattık![]()
Bir dk NBA Uzmanı konuşuyorKanka dun ki kupon iyi hostu ama houstonu gordun son saniye atti sans vardi .. yani 10 oran tutturmak oyle kolay degil bence dedigim sekil sansimiz daha fazla olur 2 tane basket kombine arka arkaya bilmek 10 orandan daha kolay