evet cekılıyorbu papaz sağlammı kardeşim @sermet
hangı basketbasket basladimi
avsaya gitmek nasip olmadı ama dediklerine göre güzel diyorlar birgün nasip olursa gidersem kulaklarını çınlatırımoralar d guzel de avsa daha ayrı her yerden bagımsız bır de ıstanbudan gıdınce mayıs yada eylul de senden kralı yok
bonuslamı 200 yapıp yatırım yaptın 50 kaybedip 200 mü cektin yoksa bonus sadece 100 ana para ilemi katlayıp çektiydin kardeşimevet cekılıyor
aga kuponunda baskrt yokmuydhangı basket
yarı meslektaş sayılırmışız ama sen farklı yöne gitmişsinbenim ilk üniversitemde alakasız bir bölüm yazmıştım gençlik balıkesirin heryere denize kıyısı vardır dedik gıda teknikerliği okudum orda o bitti sonra ege üniversitesi besyo beden eğitimi öğretmenliğini bitirdim şimdi görev yerim istanbul bağcılar![]()
senin meslek nediryarı meslektaş sayılırmışız ama sen farklı yöne gitmişsin![]()
tamam ben 5 yıldır gıdıyorum daha bıkmadım aslında ana caddesı dısında bır seyı yok ama o cadde bıle en az 2 ay kaldırtıyoravsaya gitmek nasip olmadı ama dediklerine göre güzel diyorlar birgün nasip olursa gidersem kulaklarını çınlatırım![]()
yok 2 voleybol 1 tane futbolaga kuponunda baskrt yokmuyd
bonusla 200 yaptım ana parada tutu 250 kasa ıle 200 cektımbonuslamı 200 yapıp yatırım yaptın 50 kaybedip 200 mü cektin yoksa bonus sadece 100 ana para ilemi katlayıp çektiydin kardeşim
büyük firmalarda para var eskiden tutulan bir meslekte ama şimdi ne alemde bilmiyorum alakam yoktu acıkcası öyle diyim gidiyimde ne olursa olsun diye yazmıştım çocukluktan beridir branslarım spordu hep okurkende besyoyu denedik kazandık ben suna inanırım mutlu olacağın bir mesleği yaparsan para pul önemli değilgıda mühendisi![]()
bakalım cevrimi yapalım da iş para bulmaya kalsınbonusla 200 yaptım ana parada tutu 250 kasa ıle 200 cektım