+1aga 10 tlyle bisi yapamazsin ki zaten limitte dolu
+1aga 10 tlyle bisi yapamazsin ki zaten limitte dolu
ben herkesin hakkı takip edenlerin diye düşündüm kardeşim sadece kendimi düşünmem sonucta herkes şansını deneyebilsin diye bi öneri sundum tabi karar sermetin yinedeaga 10 tlyle bisi yapamazsin ki zaten limitte dolu
+1ben herkesin hakkı takip edenlerin diye düşündüm kardeşim sadece kendimi düşünmem sonucta herkes şansını deneyebilsin diye bi öneri sundum tabi karar sermetin yinede
aga sans bu bana çikmasa da saglik olsun derimben herkesin hakkı takip edenlerin diye düşündüm kardeşim sadece kendimi düşünmem sonucta herkes şansını deneyebilsin diye bi öneri sundum tabi karar sermetin yinede
Allah' korusunbeyler 2 kısıye 20 anlastık zaten devam edıcez daha olmedık
aga zaten 5 6 kisi var takip edenbeyler 2 kısıye 20 anlastık zaten devam edıcez daha olmedık
baştan sona takip edenleri iyi ayıkla kardeşimbeyler 2 kısıye 20 anlastık zaten devam edıcez daha olmedık
tabiki şans kardeşim bekleyip görücez sonuçta sermet kazandı kasa kazanmadı o önemliydiaga sans bu bana çikmasa da saglik olsun derim
Çek baskan23.10a kadar ıtıraz eden etsın etmeyen varsa da cekecem
Var pokerci sonradan geldiitirazı olan var mı varsa neden
hemsır44
hmdbjk
eross
tayfun11
pokerci
caner52
metin63
april37
antalyalı beğenmeyi unutmuş herhalde kardeşim takip edenlerde var gibiydi sanki sende bi bak hak yenmesin varsa eklenebilir benim açımdan sorun olmaz23.10a kadar ıtıraz eden etsın etmeyen varsa da cekecem
Pokerci sonradan geldi23.10a kadar ıtıraz eden etsın etmeyen varsa da cekecem
Yine salça olmaya başladıVar pokerci sonradan geldi