cekim gelip ödül ulaştı an kardeşim bende yapıcam prizmaya atıp 40 tl ile başlıcaz kardeşim 100 ü görürsek bendende etkinlik gelicek nasipse@metin6300 aga sende yap bi rol
kardeşim prizmaya bi sor yüzde yüz frebet hakkın varsa oraya deniyelim @sermetbızde ekmegımızdeyız
tumbet te tumpuan bırıktırıyorum benkardeşim prizmaya bi sor yüzde yüz frebet hakkın varsa oraya deniyelim @sermet
vermiyor ki kardeşim benim o kadar yatırımım var oraya az veriyo ama yinede sen biliyontumbet te tumpuan bırıktırıyorum ben
tamamdır sende benı gorursunödül ulaştı kesene bereket kardeşim @sermet prizmaya atıp başlıyorum bende şimdi
katlarsak ayıpsıntamamdır sende benı gorursun![]()
burdan devam et de mıllet ugrasmasın 2 yerlekatlarsak ayıpsınsenin konudamı devam edeyim yeni konu acayım mı
tamamdırburdan devam et de mıllet ugrasmasın 2 yerle
haydı tumbet hesaba gecırsın parayıHadi gelsin kupon
tamam baskan.haydı tumbet hesaba gecırsın parayı![]()
Metin abi bol şansfrebet kuponudur bol şanslar 100 ü görürsek etkinlik var 3 kişiye miktarı daha belirlemedim duruma göre bakarız şimdilik 3 kişi 10 diyelim![]()
hep birlikte kardeşimMetin abi bol şans
Hadi gelsin kupon
aga ben arada gelirim sarjim azfrebet kuponudur bol şanslar 100 ü görürsek etkinlik var 3 kişiye miktarı daha belirlemedim duruma göre bakarız şimdilik2 kişi 15 diyelim![]()