evetsen bizim erosmusun![]()
evetsen bizim erosmusun![]()
diğer yer ne oldu
bugun fener patlatmasaydi iyi para olcaktivallaa 3 e kadar kuponsuz kaldık beyler
başkan kuponları paylaşmıyorum ya totem gibi bişeyatta takip edek aga
ilk 3-4 maç gelsinde gerekirse bozdurulur kardeşim güzel bir mebla ilevallaa 3 e kadar kuponsuz kaldık beyler
dağıtımdan bir haber et sen gerisi sendebaşkan kuponları paylaşmıyorum ya totem gibi bişey![]()
heralde karıştırdın başka forumlara hiç kaydolmadımdiğer yer ne oldu2 yerdende aynı maile bağlamıştım maili kapatınca şifre sıfırlama yapamadım
![]()
aynen ılk 5 mac gelse 600 700 verır en azilk 3-4 maç gelsinde gerekirse bozdurulur kardeşim güzel bir mebla ile
erhan sen değilmisinheralde karıştırdın başka forumlara hiç kaydolmadım![]()
ilk 5 mac gelirse zahmet olmazsa bozdurma 😄😄😄aynen ılk 5 mac gelse 600 700 verır en az
işte ondan söylemiyorum şimdi kuponda paylaşmıyoz millet söylemedik laf bırakmaz sonra kazanırsak zaten direk çekiliş yaparız kupon takibe filan gerek olmadandağıtımdan bir haber et sen gerisi sende![]()
ama 9 mac varilk 5 mac gelirse zahmet olmazsa bozdurma 😄😄😄
yok değilimerhan sen değilmisin![]()
sen kazan bari biz pertledikişte ondan söylemiyorum şimdi kuponda paylaşmıyoz millet söylemedik laf bırakmaz sonra kazanırsak zaten direk çekiliş yaparız kupon takibe filan gerek olmadan
o zaman karıştırıyorum bizim eros nickinde hem hood hem liderde arkadaş vardı ondan sordumyok değilim
keşke kazansaksen kazan bari biz pertledik![]()
yok benim ilk forum deneyimimo zaman karıştırıyorum bizim eros nickinde hem hood hem liderde arkadaş vardı ondan sordum![]()
tamam o zaman hayırlı olsun diyelim o haldeyok benim ilk forum deneyimim![]()