o kadar site var ki kafasına esen kuruyoYakinda ben vayanasinibet kurucam
o kadar site var ki kafasına esen kuruyoYakinda ben vayanasinibet kurucam
Sen hangi sitelere yatiriyosunaga bu siteye parami yatrdn
Aynen guzel site isimleri bekliyorum her getirdiginuz uyeden %5 bonus vayanasini beto kadar site var ki kafasına esen kuruyo![]()
ilk defa duydum ondan sordumSen hangi sitelere yatiriyosun
isimden kaybedersin güven vermiyoAynen guzel site isimleri bekliyorum her getirdiginuz uyeden %5 bonus vayanasini bet
Cunku bu ara betco altyapili site 0 i 65 bin oldugundan herkes birseyler kurma pesindeilk defa duydum ondan sordum
Opecez gibi isim senin onerin neisimden kaybedersin güven vermiyo
artık bu foruma bende odeonbet gibi atar dururum o zamanAynen guzel site isimleri bekliyorum her getirdiginuz uyeden %5 bonus vayanasini bet
Lilabet vardi dun mesela morbetOpecez gibi isim senin onerin ne
Ahhahaj aynen odeonbet te satis ortakligi var linkten uye olana pay beriyolar galiba o yuzden turuyor bunlarartık bu foruma bende odeonbet gibi atar dururum o zaman![]()
Tosuncuk sevebler buraya 😂😂 ineklerimiz kactiçiftlikbet
aynen başka kim uğraşır böyle şeylerleAhhahaj aynen odeonbet te satis ortakligi var linkten uye olana pay beriyolar galiba o yuzden turuyor bunlar
Ben yapiyorum onlari 😂😂😂 verdikleri en fazla 3 5 kurusturaynen başka kim uğraşır böyle şeylerle
tarımbette olur türk insanı tarımı çiftçiliği sever güven verirTosuncuk sevebler buraya 😂😂 ineklerimiz kacti
Anadoludan cikan bet tarimbet ilk yatirima ozel %300 bonustarımbette olur türk insanı tarımı çiftçiliği sever güven verir![]()
100 yatırımlı deneme bonusuAnadoludan cikan bet tarimbet ilk yatirima ozel %300 bonus
200 yapalim ponzi sistemi her y 100 lirasini veririz100 yatırımlı deneme bonusu![]()
Curacao lisanslı200 yapalim ponzi sistemi her y 100 lirasini veririz
Vergi kqcirma turkiye lisansli alalim lisans yeri sivas 😂guven verir bizim millet gevurlara yatirim yapmaz imam falanda gelir turk lisans olusaCuracao lisanslı