kendıme ban atacam ben@sermet aga ensara ban sahte etkinlik cevap vermio 😊😊
gelmedimi aga miktar yuksekmiydiMartabet
bu ara bozdu gerçi hep bozuktu umuta bi selam çakalımMartabet
Yok aşırı meblağ değilde atarlar da gecelerı sıkıntı atmak dagelmedimi aga miktar yuksekmiydi
beklemdeyo, aga 😊😊😊
Yok aşırı meblağ değilde atarlar da gecelerı sıkıntı atmak da
tumbet kıbrısın en köklü sitelerindendir bu zamana kadar hiç sıkıntı yaratmadı yüksek çekimlerde şaşmadılar umarım türkiye için çizgilerini bozmadan devam ederlerKullanmadığım bi site betebet oynuyorum genelde bu ara tümbet
Ben sıkıntı yaşamadım umutla her işimi halletti sağolsunbu ara bozdu gerçi hep bozuktu umuta bi selam çakalım![]()
severim umudu bende bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım hep bonus tanımlamıştır ama nedense o siteden birtürlü çekmek nasip olmadıBen sıkıntı yaşamadım umutla her işimi halletti sağolsun
Şans kardesımseverim umudu bende bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım hep bonus tanımlamıştır ama nedense o siteden birtürlü çekmek nasip olmadı![]()
aynen kardeşim ben çekmeyeyimde siz çekin sitede kalmasın paralarŞans kardesım
orta şekerli ise meblağ bence bekle derim kardeşim cevrimsiz bonus bak diğer sitelerden gelince daha karlı olurÇekimi iptal ediyorum ya beklemekdense oynarım kasa artık 0 larsada yapcak birşey yok
Senin 3 5 gün önceki roll nolduroll varmı
patladım o gün hocam konudada yazmıştım zaten zarar etmeden çekip çıktım o günSenin 3 5 gün önceki roll noldu![]()