TebriklerKirvelerim bugün öğlen verdikleri twitter bonusunu çevirip kazandık. Normalde Her Salıda twitter etkinliğinden 25 tl yatırım şartsız bonus veriyorlarmış galiba. Alanlar varsa ödüyorlar içiniz rahat olsun
Kirvem site sana çekte sal bizi artık muamelesi yapmışlar 😂6 kere deneme bonusu aldim cekemedim 😃
devam ediyormu 2 kere daha alayim 😀Kirvem site sana çekte sal bizi artık muamelesi yapmışlar 😂
Ne kadar sürede yaptınKirvem site sana çekte sal bizi artık muamelesi yapmışlar 😂
Valla saat 13-15 arası vermişler heralde. 15ten sonra alamadık diyenler vardı başka forumlarda. Her salı yapıyorlarmış ama 😁devam ediyormu 2 kere daha alayim 😀
hepsi farkli hesaplardan 😀
yok be saat 22.30 da 3 defa aldim iftiraValla saat 13-15 arası vermişler heralde. 15ten sonra alamadık diyenler vardı başka forumlarda. Her salı yapıyorlarmış ama 😁
Aktif olarak 3 4 sürede tamamladım çevrimi. Şansıma oynadığım maçlar gollü geçti hepNe kadar sürede yaptın
Yooh be o kadarını bilemiyom diğer forumda alamadık diyen çok vardı. Neyse sırada domdomun freebeti var onuda çevirmeye başlayam 😂yok be saat 22.30 da 3 defa aldim iftira
Ben ilk kupondan gittim basketYooh be o kadarını bilemiyom diğer forumda alamadık diyen çok vardı. Neyse sırada domdomun freebeti var onuda çevirmeye başlayam 😂
😅😅😅6 kere deneme bonusu aldim cekemedim 😃
Basket geçerli değildikiBen ilk kupondan gittim basket
NeyyBasket geçerli değildiki