aga durumlar nedirBeyler çekim oluyormuş güvenlikten dolayı 10 da çekim vericez 10 kişiye 20 tl 500 mesaj şartım var postu begenmenizyeterli
bunu guzel bır dıllede soyleyebılrdn kardesımlan oğlum milletle taşşak mı geçiyorsuunz kaçtır fake etkinlik açılıyor
aktifsin forumda dağıtacaksan cevap ver dağıtmayacaksanda dağıtmıyorum diye cevap ver milletin aklıyla mı oyunuyorsunuz dangalak herifler @flypegasus
Niye güzel dil kullanayım bu adamabunu guzel bır dıllede soyleyebılrdn kardesım
aga bunlarin amaci ne yadalga mı geçiyorsuunz kaçtır fake etkinlik açılıyor
aktifsin forumda dağıtacaksan cevap ver dağıtmayacaksanda dağıtmıyorum diye cevap ver milletin aklıyla mı oyunuyorsunuz @flypegasus
adama guzel dıl kullanmada hakaret yasak forumda senın ıcın dıyorumNiye güzel dil kullanayım bu adama
Bence her etkinliğe onay verilmesinaktif te cevap vermıyor kendısı beklıyelım bıraz bakalım
beyler benım gorusum bosuna beklemeyın sahte etkınlık
Ben etkinlik beklemiyorum zaten. Gelirse ne ala gelmezse de yapacak yok. Ben çiğdem - kola eşliğinde milletin birbirine sarmasını takip ediyorum
ETkinlikten daha heyecanlı![]()
Nacho ayni valah suan tek takip etim sarmet kuponuBen etkinlik beklemiyorum zaten. Gelirse ne ala gelmezse de yapacak yok. Ben çiğdem - kola eşliğinde milletin birbirine sarmasını takip ediyorum
ETkinlikten daha heyecanlı![]()