Kesene BEREKETBeyler çekim oluyormuş güvenlikten dolayı 10 da çekim vericez 10 kişiye 20 tl 500 mesaj şartım var postu begenmenizyeterli
Tebrikler kardesim daim olsunnBeyler çekim oluyormuş güvenlikten dolayı 10 da çekim vericez 10 kişiye 20 tl 500 mesaj şartım var postu begenmenizyeterli
mesaj kuralina uyan suan 12 kisiyizBeyler çekim oluyormuş güvenlikten dolayı 10 da çekim vericez 10 kişiye 20 tl 500 mesaj şartım var postu begenmenizyeterli
Bende varim 😎mesaj kuralina uyan suan 12 kisiyiz
Bende varim 😎
Hemen hesabı kitabi yaptin dimimesaj kuralina uyan suan 12 kisiyiz
Sen görmesende olur kardesim sen onemli biri degilsin benim icinBen 500 mesaj göremiyorum
Sen görmesende olur kardesim sen onemli biri degilsin benim icin![]()
Ağla derken ? Senin önemli biri olmaman icin nden aglayayim ki ? Ha yoksa 10 20 lira icin mi ağla diyosun ? Aglayacak pozisyonda olsam senin gibi 20 lira icin sabaha kadar 510 mesaja gelmek icin kasardim kendimi. Adamliginla gurur duyuyorum sadece ileride evde karın çocuğun aç kalsa neler neler yaparsin eve para goturmek icin
Ağla derken ? Senin önemli biri olmaman icin nden aglayayim ki ? Ha yoksa 10 20 lira icin mi ağla diyosun ? Aglayacak pozisyonda olsam senin gibi 20 lira icin sabaha kadar 510 mesaja gelmek icin kasardim kendimi. Adamliginla gurur duyuyorum sadece ileride evde karın çocuğun aç kalsa neler neler yaparsin eve para goturmek icin
Yanlis anlamada burda yontulmuş biri varsa oda sensin meslek edinmişsin bedavaciligi o terden ıslattigin yatağın ďeger umarum çekilişte falan çıkarsın. Eger çıkmazsa sana aramizda biseyler toplar göndeririz merak etme sirf 500 mesaj olma çaban icin.Öncelikle bana mesaj kasmak için uğraştığım çabayı gösterirsen sevinirim boş yada spam mesajım olmuşmu sonrada aç kaldığında eve para götürmek için kendin aile bireylerinden gelen mesleğini bana yontmaya çalışmana gerek yok kardeşim