NTVSPORBET SABAH 10 DA CEKIM VAR 10 KISI 20TL ETKINLIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RusRuleti🇹🇷

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Oğlum bak kime yardakcilik yapâcam konuşma boş boş herkese laf sokuyon
Ulen teneke senin yaşın kadar karıyla takiliyom ben sen kimsin bana oğlum diyon. Ben adamla muhabbetimi yapmişim olay kapanmis sen uzerine dakikalar sonra gelip bana atip tutamazsin. Baska forumlarda buradaki yoneticileri kotuleyip üyeleri uzaklastirmaya calisiyordun dün yarim kalan işine devam et insanda utanma olur burada hala mesaj atiyor hesabini sildirmiyorsun. Hani bilmedigimiz muhabbetler vardı olaylar cok farkliydi burada ne isin var senin

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ulen teneke senin yaşın kadar karıyla takiliyom ben sen kimsin bana oğlum diyon. Ben adamla muhabbetimi yapmişim olay kapanmis sen uzerine dakikalar sonra gelip bana atip tutamazsin. Baska forumlarda buradaki yoneticileri kotuleyip üyeleri uzaklastirmaya calisiyordun dün yarim kalan işine devam et insanda utanma olur burada hala mesaj atiyor hesabini sildirmiyorsun. Hani bilmedigimiz muhabbetler vardı olaylar cok farkliydi burada ne isin var senin
Kötü yola düşmüş cirpiniyon

ANTALYASPOR

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Beyler selam aleyküm sabah 10 da çekim dediler şimdi saat 13 de çekim diyorlar iptal ettiler talebi güncelleme varmış dogrumudur?
Başkan doğruda olabilir ama bu güncelleme olayi çıktımı altında hep pis kokular çıkıyor

ANTALYASPOR

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Beyler selam aleyküm sabah 10 da çekim dediler şimdi saat 13 de çekim diyorlar iptal ettiler talebi güncelleme varmış dogrumudur?
Bak şimdi git para yatircam de hemen alırlar ozaman güncelleme yok bu oluyorki parayı odemicekler demek ıns biz yanılırız

evetmoruk

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
ntvsporbet dandik bi site biran önce parayı alırsın inşallah

1985turbo

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Akirsin si8nti olmaz

erosss

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
siteden sıkıntı olacağını zannetmiyorum

qnurcan

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Ben herseye acigim ben burda kimseye ne nankorlük ne kahpelik yaptim benle sorunu olan özele gelcek burda reklam yapmicak millete kendini. Sen hayirdir nk

@KuponBaz bana caz yapıyorsun bu çavoda küfür ediyo ayrıca olayın benim başlattığımı söylemişsin sadece 500 mesaj altında olduğunu beyan ettim sen atae yapıp karıma çocuğumu işe kattın

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐

tugce

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
19 kişi var 500 mesajı gecen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...