Ya ordan buraya gelende var gelmeyin kardesim. Yazik bu forumuda o foruma cevirmeyin.Aynen orda özgürlük 0 uyarı bile yok adminler kafasına gore is yapıyor benide onları kotuledigim için banladılar dolandırıcılar kol geziyor dedim haksız mıyım yarısı dolandırıcı dolu onları banlamiyorlar
Ban gelsinnnn😂😂iyi olmak yaramıyor 😂 😂
Yanlış yere yazdın galiba abi forumumuz jet gibi maşallah yavaş olanlar düşünsünForum neden bu kadar çok yavasss
Kanka korkutmayalim 😂😂Ban gelsinnnn😂😂
Aynen burası güzel sakin çoğu kişiyle tanıdık ve daha samimi oldukYa ordan buraya gelende var gelmeyin kardesim. Yazik bu forumuda o foruma cevirmeyin.
Bi sikinti yok😊Yanlış yere yazdın galiba abi forumumuz jet gibi maşallah yavaş olanlar düşünsün
Wolsburgdan gol beklerken lazio attı 😂😂😂Yanlış yere yazdın galiba abi forumumuz jet gibi maşallah yavaş olanlar düşünsün
Korktu zaten 😂Kanka korkutmayalim 😂😂
Kanka benim senle daha onceden hood tayken muhabbetim yoktu hic adammissin😉Aynen burası güzel sakin çoğu kişiyle tanıdık ve daha samimi olduk
izin vermeyiz 😂Ya ordan buraya gelende var gelmeyin kardesim. Yazik bu forumuda o foruma cevirmeyin.
@Blacklion devam knka😀Korktu zaten 😂
aha gidiyorum ben 😂 😂 😂Korktu zaten 😂
Hahahaah gelen olursa hemen wpden uyaririm merak etme.izin vermeyiz 😂
Var-dı kardesjm unuttun mu😂Kanka benim senle daha onceden hood tayken muhabbetim yoktu hic adammissin😉
Var-dı kardesjm unuttun mu😂