Çok teşekkür ederimAga bendede vardı sorun yaşamadım yaşayacağını sanmam
Çok teşekkür ederimAga bendede vardı sorun yaşamadım yaşayacağını sanmam
Eyvallah sagolasinsagolasinAdamsın bolsans kaptin frebeti
Frebet alacam kanka o yüzden 😂tebrikler kanka
Sağol reis uykum geliyor frebet yatsa da nba maçlarına nasıl yatsam 😂@Mahonii tebrikler 😄😃
Desteğe yaz yoksa gec gelirSağol reis uykum geliyor frebet yatsa da nba maçlarına nasıl yatsam 😂
Destek vermiuormus uyurum ya yarın oynarım hemen yatmasın 😂Desteğe yaz yoksa gec gelir
Destek zaten vermesz sen bildirDestek vermiuormus uyurum ya yarın oynarım hemen yatmasın 😂
Atm numarası al bankaya gitBeyler bende konu acmayayim bosuna bir sorum var ben akbank atmsinden 100 tl yatirdim paparaya dekont vermedi para yatti dedi papara yi ariyorum yok oyle yatirim diyor ne yapmam lazim
Hemen çozulurmu hocam sorunAtm numarası al bankaya git
tc hatali ise buyuk sıkıntıBeyler bende konu acmayayim bosuna bir sorum var ben akbank atmsinden 100 tl yatirdim paparaya dekont vermedi para yatti dedi papara yi ariyorum yok oyle yatirim diyor ne yapmam lazim
Tc hatali girme ihtimal yokki hocam hadi 1 rakam yanlis girsem atm kabil etmeztc hatali ise buyuk sıkıntı
Şimdi hemen ara önceHemen çozulurmu hocam sorun
yok aga oyle birşey hatali kabul ediyorTc hatali girme ihtimal yokki hocam hadi 1 rakam yanlis girsem atm kabil etmez
Aynen11 haneli herşeyi kabul eder 😂
Usta nasil yapicam ozman ya11 haneli herşeyi kabul eder 😂