Valla bende değilim siteye göre yeniyimDediğin şekilde 20 kişi çıkmaz taş çatlasın 10
Şuan böyle bir şey mümkün değilValla bende değilim siteye göre yeniyimsağlam adamları bilenler vardır kura çekeriz sıralamaya moderatore atarız o gönderir o kişiye ogun erkek olarak anamızın yanında az gitmedik çocukken kaptık bişeyler
![]()
Ama ilk alan kacip giderse ödeme yapmazsa bir daha ya da 2. 3. Alan o zaman olmaz işteParalar modlara atılırsa sorun olmaz 5 10 20 kişi kaç kişi olursa
Fikir diyelimŞuan böyle bir şey mümkün değil
onu diyecektim kanka sıkıntı olurAma ilk alan kacip giderse ödeme yapmazsa bir daha ya da 2. 3. Alan o zaman olmaz işte
Onuda sitenin ağaları ayarlar kim sağlam kim değil bilirler gibiAma ilk alan kacip giderse ödeme yapmazsa bir daha ya da 2. 3. Alan o zaman olmaz işte
Aylık olursa sıra gelmezaylık mı olacak
Burda ağalık despotluk feodalizm yok tam demokrat herşeyOnuda sitenin ağaları ayarlar kim sağlam kim değil bilirler gibi
haftalık ta o kadar parayı nerden bulacaksınız 😂 😂 50 çıkar mı ki her hafta 20 kişidenAylık olursa sıra gelmez![]()
Burda ağalık despotluk feodalizm yok tam demokrat herşey
abi 20 kişi olursa olmaz zaten forumda güvenilir 20kişi çıkmaz hadi çıktı diyelim 20 kişiyle dönmez 5-10 kişi sağlam olan haftalık yapılabilirhaftalık ta o kadar parayı nerden bulacaksınız 😂 😂 50 çıkar mı ki her hafta 20 kişiden
Aynen birinci ikinci alıp kaçarlar diğerleri kalır yolladigiylaonu diyecektim kanka sıkıntı olur
Güvenilir 10 kişi çıkar ancak o da zorabi 20 kişi olursa olmaz zaten forumda güvenilir 20kişi çıkmaz hadi çıktı diyelim 20 kişiyle dönmez 5-10 kişi sağlam olan haftalık yapılabilir
Acilin modum geldi 😆Güzel Fikir😊